J.A.R. oslaví 17. listopad tradičně v pražské Lucerně, podpoří je Vladimír Mišík

Vydáno 15.11.2016 | autor: redakce

Opět po roce bude 17. listopadu patřit velký sál pražské Lucerny kapele J.A.R., která zde oslaví 27 let existence. Vyvrcholení turné Eskalace dobra tak přijde těsně před vydáním dlouho očekávaného alba.

J.A.R. oslaví 17. listopad tradičně v pražské Lucerně, podpoří je Vladimír Mišík J.A.R. hrají v Lucerně 17. listopadu každoročně

Mezi překvapení večera bude bezesporu patřit symbolické vystoupení Vladimíra Mišíka, který koncert zahájí blokem svých písní. Připomene tak dobu, kdy byl v roce 1982 právě po tom, co zahrál v Lucerně, režimem zakázán. Kromě tradičních jistot, které můžete od J.A.R. samozřejmě očekávat, zazní především i několik novinek z připravovaného alba Eskalace dobra. To vyjde bezmála sedm let po předchozí desce Dlouhohrající děcka.

Brněnská Fléda zažila s J.A.R. fantastickou funky náladu

Svou sestavu J.A.R. za celou dobu nezměnili, a tak i letos se na vás těší kapelník Roman Holý, zpěvák Dan Bárta, rapující Michael V. a Oto Klempíř, bubeník Bady Zbořil, kytarista Mirek Chyška, baskytarista Robert Balzar a dechová sekce ve složení Filip Jelínek, František Kop a Radek Kašpar.

vložte odkaz, text nemažte



Vstupenky v předprodeji zakoupíte v sítí Ticketpro.

tz, jm, foto: Matěj Třasák

Témata: J.A.R., Vladimír Mišík, Lucerna, koncerty, Eskalace dobra

zavřít