Kapitán Demo promění při křtu svého alba Roxy v registrační pokladnu EET

Vydáno 08.04.2017 | autor: redakce

Kapitán Demo aka česko-italský multimilionář aka trend-setter milánské XXXL módy vydal v březnu již třetí studiové album Bez Klobouku Boss. Úderné singly jako Kamion předjíždí kamion nebo Na čínským zelí spolu prcali válcují s přehledem hitparády a 12. dubna bude album pokřtěno ve velkém stylu. Následující pozvánku berte s nadsázkou. 

Kapitán Demo promění při křtu svého alba Roxy v registrační pokladnu EET Kapitán Demo promění při křtu svého alba Roxy v registrační pokladnu EET

Kapitán Demo - to už je dneska značka kvality a záruka neotřelé zábavy. Koncerty nejtlustší české celebrity a jeho kumpánů bývají  vždy jedinečné a může se na nich stát prakticky cokoliv. "Také tentokrát slibuje moje smečka speciální scénu a překvapení.  Celá ROXY se promění v obří registrační pokladnu EET a zbožím se stanou právě návštěvníci koncertu." teasuje Kapitán Demo.

VIDEOROZHOVOR: Kapitán Demo - Lovím koně šroubovákem



Speciální tým architektů už v těchto dnech staví scénu a nový interiér klubu ROXY, který má stát víc než samotná cena budovy v Dlouhé ulici, to vše pouze kvůli dvěma hodinám koncertu. Dress code večera bude stejný jako na galavečer. Kdo přijde v obleku a ve večerních šatech, bude se možná moci vyfotit s mistrem.

tz, jm

Témata: Kapitán Demo, Roxy, EET, koncerty

zavřít