Kontrafakt plánují na rok 2023 O2 arenu. "Show bude stát přes deset milionů," prozradili novinářům

Vydáno 14.12.2022 | autor: redakce

Trend tuzemských interpretů, kteří se rozhodli pokořit největší tuzemskou halu, neustává. Před pár týdny se k nim přidala i legendární slovenská rappová formace Kontrafakt. Svoje vystoupení v O2 areně plánuje na 23. září 2023. 

Kontrafakt plánují na rok 2023 O2 arenu. Kontrafakt plánují na rok 2023 O2 arenu. "Show bude stát přes deset milionů," prozradili novinářům

Před pár týdny oznámili Kontrafakt svou plánovanou show v O2 areně. Teď přidali během tiskové konference podrobnosti ke stage designu, který bude vytvářet Martin Hruška. Ten měl na starost v minulosti show pro Leoše Mareše nebo Queen Relived. "Scéna nevídaných rozměrů zasahující do poloviny haly až k samotnému stropu - na hraně rozměrových možností O2 areny. LED stěna o velikosti osmipatrového paneláku. Mnohatunové objekty o velikosti rodinných domů pohybující se mezi diváky. Množství pyrotechniky, které v hale ještě nebylo." To všechno designér Hruška během svého vstupu na konferenci prostřednictvím videozáznamu návštěvníkům slíbil.

Šestý den v Karlových Varech patřil besedám, v klubu Kaiser 55 vystoupil Rytmus

Repertoár, který v září formace představí, bude poskládaný ze všech pěti řadových alb, které kdy Kontrafakt vydali. "Požádali jsme fanoušky, aby nám sami psali tipy na songy, které chtějí, aby v hale zazněly," zmínil během tiskové konference Rytmus. Podle jeho slov má být show nejen pro mladé fanoušky, kteří Kontrafakt potkávají poslední roky na festivalech, ale i pro ty, kteří s nimi před dvaceti lety začínali.

Produkci koncertu si vzala na starost společnost Mafia Records bratrů Snášelových, která s Kontrafakt spolupracuje už od roku 2007. Celý rozpočet show má být podle slov Martina Hrušky v osmiciferných číslech. Připomeňme, že Kontrafakt vznikli v roce 2001 na Slovensku. Jeho členy jsou Rytmus (Patrik Vrbovský) a Ego (Michal Straka), kteří mají zároveň i úspěšné solové kariéry. Nedílnou součástí je i DJ Anys (Ondrej Beňačka), jenž je svou civilní profesí kardiolog.

Text: Kateřina Nováková, foto: Tomáš Snášel
Témata: Kontrafakt, Rytmus, Patrik Vrbovský, Ego, Michal Straka, DJ Anys, Ondrej Beňačka, O2 arena

zavřít