Manželka Chrise Cornella vydala album, na kterém zpěvák pracoval před smrtí

Vydáno 11.12.2020 | autor: redakce

Chris Cornell v roce 2016 pracoval na albu, kterým chtěl vzdát poctu svým oblíbeným muzikantům. Vydat ho sice už nestihl, ve studiu ale nahrát ano, a tak se ho tři roky po zpěvákově smrti rozhodla jeho manželka vydat.

Manželka Chrise Cornella vydala album, na kterém zpěvák pracoval před smrtí Manželka Chrise Cornella vydala album, na kterém zpěvák pracoval před smrtí

Album vyšlo pod názvem No One Sings Like You Anymore a obsahuje celkem deset písní. Nejde však o autorské skladby, ale o covery Cornellových oblíbených songů. Desku nahrával v roce 2016 a podle své manželky Vicky se velmi těšil, až ho představí svým příznivcům.

Chris Cornell bude mít svůj dokument. Podílí se na něm jeho žena i Brad Pitt

První ochutnávku vypustila Cornellova rodina ven už letos v červenci, kdy by hudebník oslavil své 56. narozeniny. Píseň Patience od Guns N´Roses se v podání frontmana Audioslave a Soundgarden dočkala obrovského ohlasu.

„Když můj otec na desce pracoval, byla to obrovská zábava. Pamatuju si, jak jsem jednou ráno vstala, s otcem jsem posnídala a šla jsem s ním do studia. Tam nám s bratrem Christopherem dal lekci na piano a zahrál si s ním a Brendanem pár videoher. Zažili jsme s ním toho spoustu, máme na něj mnoho úžasných vzpomínek. Mám z alba radost,“ uvedla zpěvákova dcera Vicky Cornell.

Z vydání alba se těší také jeho syn Christopher. „Deska pro mě reprezentuje to, kým můj otec byl. Jsem na něj a jeho práci pyšná. Doufám, že se vám všem bude nahrávka líbit tak, jako nám.“

Fyzická kopie No One Sings Live You Anymore půjde do prodeje 19. března 2021, online verze je však k dispozici již nyní.  

red
Témata: Chris Cornell, AudioSlave, Soundgarden, Vicky Cornell, Christopher Cornell

zavřít