Marilyn Manson čelí dalšímu obvinění ze znásilnění, kvůli napadení je na něj vydaný zatykač

Vydáno 06.06.2021 | autor: redakce

Na rok 2021 nebude Marilyn Manson vzpomínat rád. Už na jeho začátku ho několik žen obvinilo ze zneužívání, manipulování či týrání. K nim se nyní přidala bývala asistentka Ashley Walters, jež tvrdí, že ji zpěvák znásilnil. Ten navíc nyní musí řešit další problém. Na Mansona byl totiž vydaný zatykač za napadení kameramana.

Marilyn Manson čelí dalšímu obvinění ze znásilnění, kvůli napadení je na něj vydaný zatykač Marilyn Manson čelí dalšímu obvinění ze znásilnění, kvůli napadení je na něj vydaný zatykač

Aféra týkající se napadení kameramana Mansonem je stará už dva roky, policie v New Hampshiru v ní však zaujala stanovisko až nyní. Na Mansona vydala zatykač a zpěvák by se tak měl během června ohlásit na stanici. Hrozí mu trest odnětí svobody na méně než rok a pokuta ve výši až dvou tisíc dolarů.

Marilyna Mansona obvinily ze sexuálního násilí další ženy. Vydavatelství s ním rozvázalo smlouvu

Bývalá asistentka Marilyna Mansona Ashley Walters se navíc nyní přidala ke skupině žen, které uvedly, že byly hudebníkem týrané, manipulované či sexuálně zneužívané. Uvádí, že ji zpěvák sexuálně napadl, nutit ji měl také přepravovat v kufru drogy.

 

Manson se k obvinění Walters zatím nevyjádřil, dřívější obvinění však popírá. „Všechny mé intimní vztahy byly založené na oboustranném souhlasu. Je to pravda bez ohledu na to, co nyní někdo říká,“ uvedl rocker.

red, foto: archiv iREPORT, Universal Music
Témata: Marilyn Manson, znásilnění, zatykač

zavřít