Marilyna Mansona obvinila bývalá přítelkyně ze zneužívání, zpěvák se brání

Vydáno 03.02.2021 | autor: redakce

Bývalá partnerka Marilyna Mansona, herečka Evan Rachel Wood, přišla s vážným obviněním. Zpěvák ji měl několik měsíců využívat a manipulovat s ní. Krátce po vydání prohlášení se k podobnému kroku odhodlaly další čtyři ženy, které měl Manson taktéž obtěžovat.

Marilyna Mansona obvinila bývalá přítelkyně ze zneužívání, zpěvák se brání Marilyna Mansona obvinila bývalá přítelkyně ze zneužívání, zpěvák se brání

„Začalo to, když jsem byla teenager a roky mě děsně týral. Vymýval mi mozek a manipuloval se mnou. Skončila jsem s žitím ve strachu z pomsty, pomluv nebo vydírání. Jsem tady proto, abych odhalila totožnost tohoto nebezpečného muže, než zničí další životy. Vím o dalších obětech, které už také nebudou mlčet,“ napsala Wood.

RETRO: Marilyn Manson ukázal prstem na snobskou prázdnotu

V příběhu na Instagramu poté sdílela zkušenosti oněch žen. Konkrétně šlo o Ashley Walters, Sarah McNeilly, Ashley Lindsay Morgan a Gabriellu. „Konečně je jasné, co udělal. I nadále ovlivňuje spoustu lidí a já nemůžu jen stát stranou a dívat se na to. Brian Warner (pravé jméno zpěváka, poz. red.) musí nést za to, co provedl, odpovědnost,“ napsala Walters a podobně se vyjádřily i další ženy.

Marilyn Manson se okamžitě proti obvinění z týrání ohradil. „Mé umění a můj život vždycky přitahovaly kontroverzní témata. Nedávná obvinění namířená proti mně ale příšerně zkreslují realitu. Neměl jsem žádný vztah, ve kterém by má partnerka nebyla dobrovolně. Mrzí mě, jak teď dezinterpretují minulost, ale tohle je pravda,“ uvedl Manson.

Doposud není jasné, zda obvinění z týrání ženy nahlásily také na policii, nebo jestli se o své zkušenosti podělily pouze na sociálních sítích. Na obhajobu zpěváka zatím žádná z nich nereagovala, na stranu žen se však přidal bývalý spoluhráč Mansona, Wes Borland.

"Byl jsem s Marilynem Mansonem v kapele devět let. Není to skvělý chlap. Každá věc, kterou o něm ti lidé řekli, je zatracená pravda. Takže se zklidněte s těmi nepěknými reakcemi na ženy, jež konečně vyšly s pravou ven. Mluví pravdu. Ten chlap je sice zatraceně talentovaný, ale jinak je v p*deli. Potřeboval by vystřízlivět a srovnat se se svými vnitřními démony," uvedl.

red, foto: archiv
Témata: Marilyn Manson, Ashley Walters, Sarah McNeilly, Ashley Lindsay Morgan, Gabriella

zavřít