Metallica se vrátí do Prahy! Přiveze znovu i Jožina z bažin?

Vydáno 24.09.2018 | autor: Josef Martínek

Metallica potvrdila návrat do Velké Británie a Evropy se svým WorldWired Tour, na kterém se prostřednictvím velkolepých koncertů pod širým nebem představí na stadionech, v parcích, letištích, a dokonce i na zámku. Série koncertů se uskuteční v období od 1. května do 25. srpna 2019. Pražské Letňany opanuje kapela 18. srpna. 

Metallica se vrátí do Prahy! Přiveze znovu i Jožina z bažin? Metallica se vrátí do Prahy! Přiveze znovu i Jožina z bažin?

Metallica v Evropě a Velké Británii naposledy vystupovala v halách od září 2017 do května 2018 a návštěvnost koncertů zlomila rekord na devětadvaceti místech po celém kontinentu. V Praze vystoupila v dubnu letošního roku, senzací se stala překvapivá coververze hitu Jožin z bažin z repertoáru Ivana Mládka.

LIVE: Metallica v Praze - Velikonoční nadílka v podobě Jožina z bažin

Dvacet pět nově ohlášených koncertů turné WorldWired se se bude konat ve dvaceti zemích - turné odstartuje 1. května 2019 v Lisabonu a mimo jiné navštíví i některé destinace, které do posledního turné zahrnuty nebyly, včetně Milána, Curychu, Bruselu (poprvé od roku 1988), Berlína, Moskvy, Varšavy, Bukurešti nebo norského Trondheimu a Tartu v Estonsku.

Stejně jako u většiny koncertů turné WorldWired, každá zakoupená vstupenka obsahuje výběr standardního fyzického nosiče nebo standardní digitální verze desátého a současného alba kapely Hardwired... to Self-Destruct.

Všichni držitelé vstupenek budou mít opět možnost si zdarma stáhnout MP3 se záznamem z navštíveného koncertu. Záznam bude smíchán a masterován týmem, který se podílel na albu Hardwired ... to Self-Destruct. a bude možné ho získat po naskenování nebo zadání čárového kódu ze vstupenky na stránce LiveMetallica.com/scan.

Hosty koncertu budou Ghost a Bokassa. Vstupenky seženete v sítích Ticketportal a Ticketmaster v cenovém rozpětí od 1 490 do 2 990 Kč. Oficiální předprodej staruje 28. září v 10 hodin. 

tz, jm

Témata: Metallica, WorldWired Tour, Jožin z bažin

zavřít