Na kutě s vámi půjdou Ewa Farna nebo Tomáš Klus. Knížkodeska Ukolébavky je plná hvězd

Vydáno 16.11.2017 | autor: Lucie Šimůnková

Krásný vánoční dárek, nejen pro ty nejmenší, hostí například Tomáše Kluse či Ewu Farnou. Knížkodeska Ukolébavky je doplněna o ilustrace výtvarníka Jaroslava Róny. Projekt, který se dostáva na prodejní pulty, má být podle autorů místem, do kterého se budete chtít ponořit všemi smysly a s důvěrou se rozplynout ve spánku. 

Na kutě s vámi půjdou Ewa Farna nebo Tomáš Klus. Knížkodeska Ukolébavky je plná hvězd Na kutě s vámi půjdou Ewa Farna nebo Tomáš Klus. Knížkodeska Ukolébavky je plná hvězd

Nová výpravná kniha Ukolébavky s ilustracemi Jaroslava Róny a vloženým CD s písněmi Robina Krále a Jana Lstibůrka vyšla 15. listopadu. Zpívat na dobrou noc vám budou Tomáš Klus, Ewa Farna a sestry Páchovy. Tato "knížkodeska" vychází pod nakladatelství Pikola.

LIVE: Tomáš Klus napojil celou Pragovku, během koncertu oslavoval pravdu a lásku

VKUSNÉ, HEZKÉ A OD SRDCE

"Můj bývalý kapelník Honza a můj současný textař Robin jsou dvojice, se kterou už jsem několikrát spolupracovala na jejich projektech. Když mě oslovili na Ukolébavky, kývla jsem. Krátce jsem váhala, zda jsem pro to vhodná, když sama děti zatím nemám. Nakonec jsem však do spolupráce šla i díky skvělým umělcům, kteří na projektu pracují. Můžete se spolehnout, že je to vkusné, hezké, kvalitní a hlavně opravdu od srdce skvělých lidí s podobným přístupem," shrnuje Ewa Farna.



"Bylo to velmi obohacující a inspirativní setkání s autory i s jejich nejužším týmem: Markem Štifterem a děkuji za něj.
Věřím, že Ukolébavky potěší mnohá ne a ne k usnutí se mající ouška i uši, neboť talentem a sdělností pánbůh na tandemu Král - Lstibůrek nešetřil," dodává Tomáš Klus.


PONOŘIT SE VŠEMI SMĚRY

Autoři vás svou originální "knížkodeskou" Ukolébavky chtějí zavést do tajemné krajiny na samotných hranicích spánku. "Nejsou to ani tak písničky k poslechu před usnutím, jako spíš přímo při usínání. Chtěli bychom, aby naše Ukolébavky byly místem, do kterého se budete chtít ponořit všemi smysly - ať už jste děti nebo dospělí - místem, ve kterém se budete chtít s důvěrou rozplynout ve spánku," říká Robin Král.

Témata: Ukolébavky, Tomáš Klus, Ewa Farna

zavřít