Na party Trash Gang v Chapeau Rouge dorazí belgický DJ Lektrique

Vydáno 14.06.2018 | autor: redakce

V sobotu 16. června se v Praze poprvé představí belgický DJ a producent Lektrique. Do Česka zavítá v rámci party Trash Gang konající se každý měsíc v klubu Chapeau Rouge.

Na party Trash Gang v Chapeau Rouge dorazí belgický DJ Lektrique Na party Trash Gang v Chapeau Rouge dorazí belgický DJ Lektrique

Teprve pětadvacetiletý Vincent Sergeant vystupující pod jménem Lektrique se na hudební scéně pohybuje od svých patnácti let, kdy ho okouzlila tehdejší evropská elektronická hudba. V roce 2011 přesídlil z rodné Belgie do kanadského Montrealu, kde se rychle dostal pod křídla tehdy začínajícího labelu Kannibalen Records.

Half Waif provoní pražské Chapeau Rouge levandulí, zahraje i v Brně

Do většího povědomí milovníků EDM se dostal poprvé po spolupráci s dalším umělcem ze stáje Kannibalen Records-Apashem, když jejich singl Jesus Christ atakoval přední příčky electro-houseové hitparády na Beatportu. Jeho tracky si od té doby našly své místo v setech předních světových DJs.

Lektrique také stojí za oblíbeným podcastem Kannibalen Radio, kde každý týden představuje nevydané tracky od známých i zatím neobjevených producentů. Dokazuje tak, že není jen skvělý producent, ale že má také vytříbený vkus. V jeho setech se můžete těšit na tu nejčerstvější a hlavně originální porci elektronické hudby, o čemž se můžete přesvědčit na vlastní uši už příští sobotu právě v Chapeau Rouge.

Jeho show tradičně doplní rezidenti klubu stojící za Trash Gangem - Them Darned Teenagers, Cyper, Johny Caress a americký DJ a producent electra Skitsnygg, který se do klubu vrací letos poprvé.

tz, jm

Témata: Chapeau Rouge, Lektrique, Skitsnygg

zavřít