Ozzy Osbourne chce vyrazit na turné, brání mu v tom ale zdraví

Vydáno 17.12.2022 | autor: redakce

Ozzy Osbourne má na příští rok naplánované světové turné, v rámci kterého se má zastavit také v České republice. Nadšení z návratu na scénu mu však nyní hatí zdravotní problémy. Podle zahraničních médií může jen stěží sám chodit.

Ozzy Osbourne chce vyrazit na turné, brání mu v tom ale zdraví Ozzy Osbourne chce vyrazit na turné, brání mu v tom ale zdraví

Ozzy Osbourne navštívil v rámci proma ke svému připravovanému turné americké rádio SiriusXM. Tam vyjádřil své obavy z toho, že nakonec bude muset celou šňůru odpískat. Trápí ho totiž vážné zdravotní problémy. „Hlavu mám v pořádku, jsem stále kreativní, zpívat také můžu, jen mám teď problémy s chůzí,“ přiznal Osbourne.

RECENZE: Ozzy Osbourne čich na hity neztrácí

Jeho slova potvrzují nedávné paparazzi fotografie, na kterých je zachycen s holí. Z jeho postoje je víc než zřetelné, že mu chození dělá velké obtíže. „Není pro mě lehké to říct, ale život se pro mě stal opravdu frustrující. Stane se jedna blbost a dokáže vše podělat. Nikdy dřív jsem nebyl tak dlouho nemocný,“ přiznal hudebník, který v červnu podstoupil operaci páteře.

 „Pokud by se tak nestalo, hrozilo mi, že budu od krku dolů paralyzovaný,“ prozradil dále Osbourne. Lékaři mu vyměnili šrouby, které mu do těla byly voperovány po autonehodě v roce 2003.

Zpěvák má příští rok vyrazit na své dlouho odkládané turné. Jeho součástí má být také koncert v pražské O2 areně, který je naplánovaný na 19. května. Zda se ale uskuteční, je aktuálně otázkou. Poslední vystoupení Osbourne odehrál v 31. prosince 2018.

red, foto: Sony Music
Témata: Ozzy Osbourne, turné, zdraví, Praha, O2 arena

zavřít