Prago Union zamíří se svým live bandem do pražského Rock Café

Vydáno 20.04.2022 | autor: redakce

Po dvouleté koronavirové pauze mají Prago Union plný kalendář. Už 6. května se na ně mohou těšit i pražští fanoušci, kapela totiž zavítá do oblíbeného Rock Café. Těšit se bezesporu můžete na největší hity i novinky z alba Made in Strašnice, kterou sestava vydala loni v červnu.

Prago Union zamíří se svým live bandem do pražského Rock Café Prago Union zamíří se svým live bandem do pražského Rock Café

Byly to dlouhé dva roky, nyní je ale čas oprášit stará přátelství. Jedno takové mezi sebou mají pražské Rock Café a Prago Union, kteří před covidem v klubu pravidelně hráli. A teď je nejvyšší čas se k této tradici vrátit – Kato, DJ Ramel a celý live band zavítají na adresu Národní 20 už v pátek 6. května!

Pragobřinkostroj aneb Jak by to vypadalo, kdyby vám Kato s Jenem z Prago Union zahráli v obýváku

Prago Union nezaháleli ani během posledních dvou let. Kdykoliv to bylo jen trochu možné, vyráželi do klubů a na festivaly, zároveň stihli během té doby vydat novou desku, která nese název Made in Strašnice. Tu pokřtili v listopadu ve vyprodaném Lucerna Music Baru a hned v lednu měli dorazit o několik ulic dál do Rock Café, tomu ale nepřála tehdy panující přísná opatření pro koncerty. Květnovému termínu ale nic nebrání a toto dlouhé roky funkční spojenectví může běžet dál.

Vstupenky jsou k dostání v síti GoOut, při minulých zastávkách v Rock Café ale bylo vyprodáno, pro jistotu je tedy nejlepší pořídit si lístky co nejdříve. Protože kdo je včas koupí, neprohloupí a užije si v pátek 6. května Prago Union & live band v Rock Café!

FB událost: http://www.facebook.com/events/1000232574169909
Vstupenky: http://goout.net/cs/listky/prago-union/firl/

TZ, foto: David Stejskal
Témata: Prago Union, Rock Café, koncert

zavřít