Rock Café se otřese v základech, dorazí Prago Union

Vydáno 02.01.2023 | autor: redakce

Spojení Rock Café a legendární bandy Prago Union dočasně narušil covid, ale dost bylo přesunů a rušení. V pátek 27. ledna se klub opět otřese v základech.

Rock Café se otřese v základech, dorazí Prago Union Rock Café se otřese v základech, dorazí Prago Union

V roce 2005 vyšlo Prago Union první album HDP (Hrubej domácí produkt). Na desce plné klasických beatů a jedinečné lyriky se objevili hosté jako Masta Ace nebo Planet Asia. Deska obsahuje mimo jiné skladbu Zvyřátka, jejíž videoklip získal ocenění na Golden Awards ve Švýcarsku. 

ROZHOVOR | Kato (Prago Union): U-Í je náš bojovej pokřik, vzorec pro odpornej výkon

V listopadu 2010 Prago Union poprvé vystoupili s živou kapelou. Složení se setkalo s velkým úspěchem, lístky byly vyprodány během chvíle a koncert se za dva dny opakoval. Po nominaci na hudební ceny Óčka získali Prago Anděla v kategorii Hip hop/R´n´B a později v roce 2012 získala kapela druhého Anděla za album V Barvách. Sestava zahrála například na festivalech United Islands, Rock For People, Colours of Ostrava, Mighty Sounds a dalších, což svědčí o jejím zásahu napříč žánry.

Tentokrát do Rock Café Prago Union zavítají s novou deskou Příduhned…, která spatřila světlo světa v minulých měsících. Záda Katovi nebude tentokrát krýt jen jeho tradiční parťák DJ Ramel, ale i celá kapela. Koncert se uskuteční 27. ledna 2023.

FB Událost
Vstupenky

TZ, foto: Rock Café
Témata: Prago Union, Kato, Rock Café, koncert, pozvánka

zavřít