Queer zpěvačka Cloudy June vystoupí poprvé v Praze

Vydáno 01.03.2023 | autor: iREPORT

Dvaadvacetiletá berlínská indie-popová zpěvačka a skladatelka Cloudy June míří v rámci Does Your Girlfriend TOUR? poprvé do Prahy. Už v pátek 24. března vystoupí v Rock Café, předskokanem bude Morgan St. Jean z USA.

Queer zpěvačka Cloudy June vystoupí poprvé v Praze Queer zpěvačka Cloudy June vystoupí poprvé v Praze

Cloudy byla zpěvačkou deathmetalové kapely, než se rozhodla věnovat sólové kariéře. A posledních pár let ukázalo, že to bylo rozhodnutí správné. Její tvorba má obrovskou odezvu – více než 24 milionů zhlédnutí na jejích instagramových Reels a TikToku, 600 tisíc posluchačů měsíčně a 25 milionů streamů na Spotify. Právě tato čísla ukazují obrovský dopad jejích písní. 

Cloudy vyrůstala v pestrém multikulturním Berlíně a díky tomu se nebojí otevřeně oslavovat svou bisexualitu. I díky tomu se stala hlasem mnoha mladých žen z queer komunity. Není tedy divu, že její první headline turné na jaře 2022 bylo téměř kompletně vyprodané.

Nyní má písničkářka opět velké plány – v březnu 2023 vyráží na turné Does Your Girlfriend TOUR? a v rukávu má několik nových písní, chybět nebude ani její živelná live show. To vše už 24. března v Rock Café.

FB událost
Vstupenky

TZ, foto: Alessandro Garcia Choque
Témata: Cloudy June, Rock Café, Praha

zavřít