Rock Café oslaví 33. narozeniny vyprodaným koncertem The Hara

Vydáno 24.01.2024 | autor: iREPORT

Nejstarší porevoluční klub v Praze slaví Kristova léta. Legendární Rock Café se krátce po sametové revoluci zabydlelo na Národní třídě a tam sídlí dodnes – i přes různé turbulence v minulosti. A takto úctyhodný věk si zaslouží také oslavu. Ta proběhne už v pátek 26. ledna a je beznadějně vyprodáno.

Rock Café oslaví 33. narozeniny vyprodaným koncertem The Hara Rock Café oslaví 33. narozeniny vyprodaným koncertem The Hara

Hlavním gratulantem bude britská kapela The Hara, která se v loňském roce představila na hlavním pódiu Rock for People. Večírek zahájí domácí kometa .themayrevolution, uzavře ho naopak afterparty v podání DJs Safari Duo. Celá akce bude mít také dobročinný podtext – v části klubu vznikne tzv. charitativní holírna, kde na návštěvníky budou čekat reportérka České televize Lea Surovcová a komik Nikola Džokič. Těm budou hosté odpovídat na záludné otázky z historie klubu a budou moci také přispět na dobrou věc. Výtěžek poputuje na podporu Společnosti pro ranou péči.

John Wolfhooker se vrátili do Rock Café v Praze, večer otevřeli němečtí The Hirsch Effekt

Na narozeninový koncert navážou také další jarní koncerty v Rock Café, jeho fanoušci se mohou těšit třeba na vypsanou fiXu, Sto zvířat, slovenskou stálici Korben Dallas, amerického zpěváka jménem JMSN a mnoho dalších. Kromě hudebního veselí připravil produkční tým klubu také výstavu, která se ohlíží za jeho historií a bude až do konce února k vidění v galerii Rock Café. K dostání bude také nový merch.

Rock Café se za více než tři dekády své existence stalo jedním z epicenter pražského kulturního a společenského dění a jeho tým v tom rozhodně plánuje pokračovat – nejen v nadcházející 34. sezóně, ale i pro roky budoucí.

TZ, foto: archiv Rock Café
Témata: Rock Café, The Hara, .themayrevolution, Safari Duo, narozeniny

zavřít