Seether budou běsnit v Praze i v Brně, přivezou novou desku Poison The Parish

Vydáno 26.09.2017 | autor: redakce

Do České republiky míří ikona světového grunge, nu-metalu a hardrocku - jihoafričtí Seether. Fanoušky potěší hned dvakrát, když jim nové, v pořadí již sedmé album Poison the Parish, představí v pátek 29. září v Praze a následující večer v Brně. 

Seether budou běsnit v Praze i v Brně, přivezou novou desku Poison The Parish Seether budou běsnit v Praze i v Brně, přivezou novou desku Poison The Parish

Trio vedené výrazným lídrem, skladatelem, kytaristou, zpěvákem i producentem Shaunem Morganem si připravilo příjemně zemitou a syrovou novou desku, která nabízí přesně to, co fanoušky baví - kouzlení s kytarovými riffy a kvalitní vokál. Jako support se představí neokoukaná britská partička LTNT a američtí Sons of Texas.

LIVE: Seether v akustickém provedení silnější dojem nezanechali

Pilotní singl alba Let You Down vypustili Seether jako ochutnávku již v únoru a doprovodili jej působivým hororovým klipem. Video bylo okamžitě sdíleno fanoušky a nyní má již téměř 3,5 milionů zhlédnutí.



"Seether jsou na scéně pevně usazeni již 15 let a Shaun Morgan je považován za jednoho z nejlepších melodiků na pomezí metalu a grunge," říká za pořadatele Michal Thomes z agentury Ameba Production a dodává: "Jsme proto velmi rádi, že můžeme tuhle nepřehlédnutelnou kapelu představit českým fanouškům."

tz, jm

Témata: Seether, koncerty

zavřít