Soundtrack k dokumentu o Amy Winehouse nabídne rarity i nevydané nahrávky

Vydáno 30.10.2015 | autor: redakce

Snímek Amy, který v létě vstoupil i do českých kin, se setkal s velmi kladnými reakcemi fanoušků i kritiky. Není proto divu, že bude vydán i na DVD a Blu-ray. Fanoušci si mohou pustit i soundtrack, který právě vychází.

Soundtrack k dokumentu o Amy Winehouse nabídne rarity i nevydané nahrávky Soundtrack k dokumentu o Amy Winehouse nabídne rarity i nevydané nahrávky

Amy - The Original Soundtrack obsahuje songy, které zazněly i ve zmíněném dokumentu, jenž se díky návštěvnosti stal jedním z nejúspěšnějších dokumentárních filmů všech dob. Čítá 23 položek a nabídne mnoho raritního či doposud nikdy nevydaného materiálu Amy Winehouse.

RECENZE: Amy Winehouse: Příběh staré duše v mladém těle

Jde hlavně o alternativní či demo verze více či méně známých písní (např. Some Unholy War, Like Smoke, Back To Black) nebo raritní živé nahrávky (např. Love Is A Losing Game zaznamenanou na Mercury Awards či Rehab, která byla natočena ve studiích BBC). Jsou prokládány instrumentálními nahrávkami, které pro dokument Amy vytvořil uznávaný brazilský filmový skladatel Antonio Pinto.

7 kroků do hrobu: Co udělalo z Amy Winehouse legendu

Od smrti Amy Winehouse uplynuly v červenci již 4 roky, její nahrávky se však dobře prodávají i dnes. Amy - The Original Soundtrack je k dostání od 30. října.

tz, jm

zavřít