The Kooks přeložili termín pražského koncertu, vystoupí u nás až v listopadu

Vydáno 19.05.2017 | autor: redakce

The Kooks přesunuli pražský koncert v Malé sportovní hale 26. května 2017 na 11. listopad tohoto roku. ""Omlouváme se, že musíme termín koncertu odložit. Moc se na vás těšíme v listopadu a děkujeme za vaši podporu, která je pro nás vším," vzkazuje kapela fanouškům. 

The Kooks přeložili termín pražského koncertu, vystoupí u nás až v listopadu The Kooks přeložili termín pražského koncertu, vystoupí u nás až v listopadu

"Velice nás to mrzí, ale z logistických důvodů jsme nuceni koncert The Kooks v Malé sportovní hale v Praze dne 26. 5. 2017 přeložit na 11. listopad tohoto roku. Všechny zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti na nový termín," vyjádřil se k novému termínu vydání management britské indie popové hvězdy.

Před The Kooks zahrají v Praze Lake Malawi

The Kooks právě dnes vydávají nové album The Best...So Far. Jedenáct let od vydání první nahrávky Inside In/Inside Out přicházejí s výběrovou kompilací obohacenou dvěma novými písněmi. Nejen ty zazní i během podzimního pražského koncertu.

vložte odkaz, text nemažte

Předskokany pražského koncertu jsou Lake Malawi. I ti chystají na letošek pro své fanoušky příjemná překvapení. Momentálně pracují na vydání alba Surrounded By Light. Desku, kterou nadělí fanoušků v prosinci tohoto roku, předznamenal nedávno i nový stejnojmenný singl a videoklip.

tz, jm

Témata: The Kooks, Malá sportovní hala, Lake Malawi

zavřít