Nové desky: Sia už má Vánoce, Jelen vzpomíná na Lucernu a Lake Malawi konečně debutují

Vydáno 13.11.2017 | autor: redakce

Listopad se brzy přehoupne do druhé poloviny, což ale v žádném případě neznamená, že by smršť nových desek ustávala. Sia připomene blízkost Vánoc, Lake Malawi přichází s očekávaným debutem a fanoušky potěší i Jelen, Dymytry a Tove Lo

Nové desky: Sia už má Vánoce, Jelen vzpomíná na Lucernu a Lake Malawi konečně debutují Nové desky: Sia už má Vánoce, Jelen vzpomíná na Lucernu a Lake Malawi konečně debutují

Sia - Everyday Is Christmas

Zpěvačka Sia je v posledních letech na vrcholu popularity, a tak po loňském albu This Is Acting a jeho následné reedici přichází s další nahrávkou. Tentokrát nám připomíná, že se blíží Vánoce. Nevsadila však na vánoční standardy, ale ve spolupráci s Gregem Kurstinem napsala 10 zbrusu nových svátečních písní. První z nich s názvem Santa's Coming For Us zveřejnila už koncem října, před pár dny přihodila další ochutnávku Snowman.

Nové desky: Jarek Nohavica vzdává hold Porubě, Taylor Swift zpívá o reputaci

 

Lake Malawi - Surrounded By Light

Dlouho připravovali Lake Malawi v čele s Albertem Černým svou debutovou desku. Po EP z roku 2015 je jejich prvotina konečně dostupná. K poslechu ji nabízí v digitálních službách a v limitované edici také na právě probíhajícím turné. Křest desky proběhne 5. prosince v brněnské Flédě a o den později v Praze v Paláci Akropolis. Pouhý den po vydání představili Lake Malawi svoje novinky i v rámci rozehřívacího setu před koncertem The Kooks v Malé sportovní hale.

Nové desky: Na začátku listopadu potěší fanoušky Škwor, Slza i Sam Smith

 

Jelen - Živě v Lucerně

Závěr roku je pro kapelu Jelen nabitý. Během následujících týdnů ji čekají vlastní koncerty na Slovensku, v prosinci pak vyrazí na krátké vánoční turné s vrcholem 17. prosince v pražském Fóru Karlín. Kromě toho pro fanoušky připravila koncertní 2CD se záznamem loňského vystoupení v Lucerně. Jsou na něm i novinky Domů a Plný dom s kapelou Desmod. K dostání je také zpěvník se všemi jeleními písněmi. Obojí pokřtili 10. listopadu v Neoluxoru na Václavském náměstím v Praze.

 

Tove Lo - Blue Lips

Švédská hitmakerka je zpět s novou hudbou teprve po roce. Loni totiž vyšlo album Lady Wood, na které její třetí studiovka navazuje. Zatímco loňská první část projektu přinesla podkapitoly Fairy Dust a Fire Fade, tentokrát se můžeme těšit na pokračování Light Beam a Pitch Black. První singl Disco Tits vyšel už v září, celkově přichystala Tove Lo fanouškům 14 skladeb.

 

Dymytry - Reser

V roce 2016 vydala pražská pětice Dymytry, v jejímž čele stojí Jan "Protheus" Macků, desku A-G-R-O-N-A-U-T, která sklidila značný úspěch. Nyní kapela přichází s reedicí desky Neser!, kterou pojmenovala stylově Reser! Předzvěstí se stala píseň Iluze. Kapela také nadále hojně koncertuje a na příští rok chystá velký výroční koncert. Pražskou Malou sportovní halu obsadí 23. března.

 


Dále vychází:

  • Jaden Smith - Syre
  • Tame Impala – Current Collectors Edition
  • Paloma Faith – The Architect
  • Tarja – From Spirits And Ghosts
  • Morrissey – Low In High School
 

Témata: nové desky, Sia, Jelen, Lake Malawi, Tove Lo, Dymytry

zavřít