Vítězové Cen Anděl a Žebříku Monkey Business chystají další narozeninový koncert ve Žlutých lázních

Vydáno 06.05.2019 | autor: Aleš Harazim

Kapela roku 2018 v Cenách Anděl i hudební anketě Žebřík Monkey Business objíždí od února česká a slovenská města s koncertním turné Bad Time For Gentlemen. To navazuje na loni v říjnu vydanou stejnojmennou desku.

Vítězové Cen Anděl a Žebříku Monkey Business chystají další narozeninový koncert ve Žlutých lázních Vítězové Cen Anděl a Žebříku Monkey Business chystají další narozeninový koncert ve Žlutých lázních

Vrchol šňůry si kapela se svými fanoušky užije na tradičním narozeninovém koncertě v pražských Žlutých lázních. Devatenácté narozeniny oslaví na břehu řeky Vltavy 23. května koncertem s podtitulem Good Time For Gentlemen.

SOUTĚŽ: Monkey Business ve Žlutých lázních

Na jarní turné zve básnickým jazykem baskytarista Monkey Business Pavel Mrázek: "Těžko je se vyhnout klišé, když tiskovku člověk píše. Jak vtipně pozvat na koncerty? Je práce skoro pro experty. Vzít to zkrátka-nuda stranou, neotrávit řečí planou. Nuže k věci, moji milí. Dozvíte se v malé chvíli, že po klubech jedem šňůru, kde uzříte divů fůru. Hrát začneme v únoru a navštívíme mnohé kraje. My dřeli až do úmoru, zvlášť noty, rytmus, dury, maje. Zahrajem jak starý kousky pro slečny i jejich klouzky. Zahrajem i z nový desky se srdcem a hlavně hezky. Na své si přijdeš, věc je jistá, ať Turek jsi, či jehovista."

Více informací na www.monkeybusiness.cz.

Vstupenky na koncert je možné zakoupit ZDE.

TZ

Témata: Monkey Business, Žluté lázně

zavřít