Zemřel Nick Kamen, proslavily ho hity Each Time You Break My Heart a I Promised Myself

Vydáno 06.05.2021 | autor: redakce

Ve svých 59 letech podlehl rakovině kostní dřeně zpěvák Nick Kamen. Proslavil se zejména písněmi I Promised Myself a Each Time You Break My Heart, ke které mu nazpívala vokály Madonna.

Zemřel Nick Kamen, proslavily ho hity Each Time You Break My Heart a I Promised Myself Zemřel Nick Kamen, proslavily ho hity Each Time You Break My Heart a I Promised Myself

„Láme mi srdce, že jsi odešel. Byl jsi strašně milý člověk a prožil si toho opravdu spoustu. Doufám, že jsi teď mnohem šťastnější, ať už jsi kdekoliv,“ napsala rozloučila se se Kamenem na svých sociálních sítích zpěvačka Madonna. „RIP nejkrásnějšímu a nejmilejšímu člověku Nicku Kamenovi,“ uvedl zpěvák Boy George.

Zemřela Barby z Kelly Family, bylo jí 45 let

Nick Kamen se proslavil písněmi Each Time You Break My Heart a I Promised Myself, které vydal na přelomu 80. a 90. let minulého století. K prvnímu jmenovanému songu mu dokonce nazpívala vokály právě zmiňovaná Madonna, která mu pomáhala i s druhou deskou Us.

Vedle kariéry zpěváka se Kamen věnoval také modelingu. Známý byl z reklamy na džíny Levi's, kterou natočil v roce 1985. V roce 2000 byla vybraná mezi TOP 100 nejlepších televizních reklam všech dob.

red, foto: archiv
Témata: Nick Kamen, Madonna, Boy George

zavřít