LIVE: Monkey Business předvedli v Krnově show plnou nekorektního humoru

Vydáno 16.04.2022 | autor: redakce

Monkey Business aktuálně brázdí republiku na svém Dobytek nádhernej tour 2022. V rámci něj zavítali také do krnovského Kofola Music Clubu, na který má kapela podle zpěváka Matěje Rupperta spoustu vzpomínek. Sestava zde předvedla show plnou nekorektního humoru a kdyby to bylo možné, fanoušci by ji nepustili z pódia.

LIVE: Monkey Business předvedli v Krnově show plnou nekorektního humoru LIVE: Monkey Business předvedli v Krnově show plnou nekorektního humoru

Monkey Business
Kofola Music Club, Krnov
15. 4. 2022

Šestičlenná kapela v čele s Matějem Ruppertem a Terezou Černochou vystoupila v jednotném oblečení, které neslo nápis „pop first aid“, v překladu tedy „první popová pomoc“. A koncert byl vskutku popovou náloží. Po dvouleté koronavirové pauze Monkey Business nechali na pódiu opravdu všechno, jejich vystupování rozhýbalo nejednoho diváka v davu.

Monkey Business pokřtili debutové album Romana Holého a pobesedovali s fanoušky

Během strhující show zazněly snad všechny známé hity kapely i nové písně z poslední řadové desky. To, že má Matěj Ruppert jedinečný hlas s velkým rozsahem, dokázal celému Krnovu v mnoha z nich. Také výkon Terezy Černochové byl bezkonkurenční, stejně jako ostatních členů skupiny. Pavel Mrázek předvedl své kouzelné prsty na baskytaře, Martin Houdek zase své přesné údery do bicích. A neztratili se ani Roman Holý s Ondřejem Brouskem a Oldou Krejčovesem.

Jak už to na koncertech Monkey Business bývá, nechyběly ani nekorektní humor a nadsázka. „Oblepte dětem uši,“ řval Ruppert mezi písničkami. No, rodiče nemohli říct, že je nevaroval. Vtipy o sexu, fotbalistech a Rusku nenechaly fanoušky bez úsměvu.

Úsměvná situace nastala i ve chvíli, kdy se Ruppertovi chtělo na záchod, a tak prostě šel a diváky vzal s sebou! Díky mikrofonu komunikoval se všemi v sále ze záchodu. „To si nedovolil ani Gott,“ říkal zbytek kapely, která na něj poslušně čekala, než se vrátil a show mohla pokračovat.

Monkey Business zbývá na jejich turné poslední koncert, a to v Jablunkově. Poté už pro ně začne letní sezóna, s fanoušky se uvidí například na brněnském Výstavišti nebo v Ledárnách Braník.

Text: Pavlína Doláková, foto: Lukáš Zima, Pavlína Doláková
Témata: Monkey Business, Matěj Ruppert, Tereza Černochová, koncert, Krnov

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít