ROCK BLOG | Zeller (Cocotte Minute): Přišel čas rozkopnout dveře a zařvat "metal dětem!"

Vydáno 16.03.2021 | autor: redakce

Kultura je teď naprosto paralyzovaná a ještě chvíli bude. Nevím, jak to máte vy, ale já nechci a nebudu dělat věci, který nedávaj smysl, a který nemůžu nijak ovlivnit a ani s nima kvůli tomu nehodlám bojovat. Nedává to smysl. A žere to čas, kterej je jedinou nevratnou komoditou tohoto světa. Hmmm, ty vole to zní chytře. Asi bych si neměl ty panáky lejt takhle trojitý... Ale zpět k tématu.

ROCK BLOG | Zeller (Cocotte Minute): Přišel čas rozkopnout dveře a zařvat ROCK BLOG | Zeller (Cocotte Minute): Přišel čas rozkopnout dveře a zařvat "metal dětem!"

Řekli jsme si v kapele, že nebudem ztrácet energii nesmysly a nekonečným přesouváním dalších a dalších termínů, a naopak se zaměříme na něco, co smysl dávat bude. A zároveň nad tím budem mít i naprostou kontrolu. Věděli jste, že pocit absence kontroly nad situací je jeden z nejvíc rozkladnejch pocitů ever? Rozhodli jsme se tedy, že společně s naší crew a fans uděláme někomu velkou radost. Cocotte Minute společně se svou crew a fans totiž byli vždycky o neskutečný energii a ta je tady pořád. Nemůžeme dělat bordel na stagi, ale určitě můžeme dělat dobrý věci.

ROZHOVOR | Martin Zeller (Cocotte Minute): Důležitý je se neposrat. My se prostě nevzdáme

Nemám rád velký a patetický projevy, takže to vemu velmi jednoduše. 16. března vyjede do světa zbrusu nová kolekce charitativního merche METAL DĚTEM! by Cocotte Minute Brand. Podpoříme pečlivě vybrané rodiče samoživitele, kteří jsou v současné době jedním z nejohroženějších druhů. Já sám jsem v samoživitelský rodině vyrostl a vím, jak je to pro všechny těžký. A v týhle době ještě víc.

Nadesignovali jsme a vyrobili historicky první kolekci METAL DĚTEM! a rovnou i ze svýho zaplatili komplet výrobu. Teď to flákneme na shop metaldetem.cz a kdo chce tuhle myšlenku podpořit, bude mít jedinečnou šanci. My jsme dali půlku, druhou daj fans a já věřím, že do měsíce posíláme nadaci znesnáze21 krásnou sumičku s pěti nulama. Jak jsem říkal, je to jednoduchý! Pojďte do toho s náma.

PS: A ještě pár teplých a laskavých slov na závěr. Nebojte se! Zase vyjde slunce nad smutnou zemí krále Miroslava. A pak konečně Andreje zavřeme do repráku Oldy Říhy a on si odjede s Oldou v tý bedně 6 let, 6 měsíců a 6 dní trvající best off Covid tour! Mezitím si tam v tom boxu třeba udělá i pěkný hnízdečko. Možná dokonce čapí. Pí*a jedna!

Text: Zeller, zpracovala: Hana Bukáčková, foto: Sonya Son (promo merch), Jan Nožička (koncert), Tom Black (koncert), Tony Košař
Témata: Cocotte Minute, Zeller, Metal dětem!, Czeko

zavřít