VIDEOROZHOVOR | Kateřina Marie Tichá: Nová deska musí vyjít na podzim

Vydáno 10.04.2023 | autor: Andrea Štipčáková

Kateřinu Marii Tichou čeká nabitý rok. Vedle koncertování připravuje nové album, které, jak nám v rozhovoru na Žebříku prozradila, doufá, že vyjde letos na podzim. Kromě toho, že slavnostního ceremoniálu vystoupila, získala také cenu za třetí místo v kategorii zpěvaček.

VIDEOROZHOVOR | Kateřina Marie Tichá: Nová deska musí vyjít na podzim VIDEOROZHOVOR | Kateřina Marie Tichá: Nová deska musí vyjít na podzim

Kateřina Marie Tichá se aktuálně maximálně věnuje přípravám nového alba, prvního ve spojení s Bandjeez. „Jsou fantastičtí muzikanti. Tím, jak dlouho spolu hrají, jsou skvěle sehraní a chemie mezi nimi funguje takhle,“ luská zpěvačka prstem. „Je muzikantské blaho s nimi být,“ dodává.

Žebřík zahájila Kateřina Marie Tichá s Bandjeez, mezi zpěvačkami skončila třetí

Původně mělo nové album vyjít už na jaře, z plánů ale nakonec sešlo. Tichá se rozhodla nic neuspěchat, do světa chce poslat kvalitní dílo. „Raději desku vydám na podzim a budu si jistá každým detailem. Momentálně není doladěná natolik, abych s ní šla ven,“ říká.

Fanoušci se mají bezesporu na co těšit. Několik písní z chystaného alba Tichá a Bandjeez zahráli během svého koncertního setu na Žebříku a dočkali se nadšených reakcí. Poslechnout si je naživo ještě před samotným vydáním budou moci během letních koncertů, kterých seskupení čeká spousta.

Kompletní výsledky ankety Žebřík za rok 2022 najdete zde.

Rozhovor: Aleš Materna, video: Jaroslav Noska, foto: Iveta Valentová, Jakub Urbanec, David Capone
Témata: Kateřina Marie Tichá, Bandjeez, Žebřík, Plzeň, DEPO2015

zavřít