Jackpot Daniels - Rapper, který velkou výhru netrefil. Dohnaly ho dluhy z pokeru

Vydáno 19.05.2018 | autor: redakce

Krátce po svých třicátých narozeninách spáchal loni 11. ledna sebevraždu rapper vystupující pod jménem Jackpot Daniels. "30, sranda začíná. Díky vám všem za přání a podporu. Jste skvělí," vzkazoval ještě o svých narozeninách fanouškům urostlý rapper. Ráno na Nový rok si pak na Facebooku pochvaloval, jak se mu vyvedl Silvestr. Radoval se, že nemá vůbec žádnou kocovinu. Na sociální síť přidal poslední příspěvek loni 6. ledna. Své přátele a fanoušky informoval o tom, že prodává auto. Nijak nenaznačil, že by plánoval ukončit svůj život.

Jackpot Daniels - Rapper, který velkou výhru netrefil. Dohnaly ho dluhy z pokeru Jackpot Daniels - Rapper, který velkou výhru netrefil. Dohnaly ho dluhy z pokeru


Smrt si říká rock'n'roll (343.) - Jackpot Daniels

DLUHY Z POKERU?


Jak už tomu u umělců bývá, v případě jeho úmrtí se vyrojilo několik teorií. K odchodu do hudebního nebe využil oběšení, na sociálních sítích však kolovaly informace, že měl smrtelnou autonehodu. "S největší bolestí v srdci vám musím oznámit, že Jackpot Daniels už není mezi námi," nevnesla do celé záležitosti příliš jasno jeho přítelkyně Barbora, která si změnila profilovou fotku. Jsou na ní spolu a pak připsala vzkaz: "Jen my vs celý svět".

Zato o důvodech sebevraždy bylo jasno hned. Málokdo pochybuje o tom, že si rapper sáhl na život kvůli dluhům. Jeho známí uvedli, že ho prohry v pokeru stály miliony a k tomu se přidaly i celkem pochopitelné psychické problémy.

Zemřel český rapper Jackpot, smrt si prý zvolil dobrovolně

Na druhou stranu nečekaná smrt rappera známého kontroverzními texty a smyslem pro humor zaskočila nejen fanoušky a přátele, ale i další blízké okolí. Podle většiny z nich totiž působil dojmem, že nemá žádné potíže, a navíc dodělával nové album, kterým plánoval obohatit hudební scénu. Rodina se ke smrti vousatého interpreta podle zpráv médií nechtěla vyjadřovat.

POSMRTNÉ SONGY


Pražský hudebník Jackpot Daniels byl členem kapely YZO Empire, která se s ním na konci loňského ledna loučila v jednom pražském klubu. "R.I.P. Jackpot! Dneska večer jsme tady od toho, abychom se ku*va bavili, a Jackpot by chtěl, abychom se ku*va bavili," znělo z pódia.

V minulosti Jackpot dlouhodobě spolupracoval s Marpem, vystupoval také s Wichem nebo PSH. Ve svých textech se hodně věnoval osobním tématům. Do širšího povědomí se dostal díky spolupráci s Logicem. Byl členem labelu Milion+. Zanechal za sebou nedokončené album 111, které jeho kolegové dotáhli a letos v lednu vydali jako EP. Z posmrtné desky se objevil videoklip k tracku Versace vibe a singl Lóve. Třetí ochutnávkou z desky se stala skladba Futruju, o jejíž produkci se postaral Abe Beats.



text: Roman Jireš

Témata: Jackpot, JCKPT, Milion+

zavřít