Na co v září vyrazit do Cargo Gallery? V Litoměřicích vystoupí Dan Bárta, Rytmus i Precedens

Vydáno 01.09.2016 | autor: redakce

Prázdniny skončily, což mimo jiné znamená, že se program v hudebních klubech zase rozjíždí naplno. Vybrali jsme pro vás pět nejzajímavějších akcí, které byste si neměli nechat ujít na lodi Cargo Gallery, momentálně sídlící v Litoměřicích. 

Na co v září vyrazit do Cargo Gallery? V Litoměřicích vystoupí Dan Bárta, Rytmus i Precedens Rytmus během koncertu na Švihově. Foto: Jana Braunová


15. 9. Dan Bárta & Illustratosphere

Cargo Gallery bez Illustratosphere? To by prý snad ani nebylo Cargo, lákají pořadatelé. Bárta se na lodi představil před prázdninami hned dvakrát po sobě, to bylo ještě v době, kdy kotvila na pražské Náplavce. Letos na jaře získal sošku pro Zpěváka dvacetipětiletí v rámci cen Anděl, v poslední době se věnoval i comebacku skupiny Alice, s níž vyprodával české kluby. Další lodní party proběhne v polovině září, tentokrát v Litoměřicích.

Dan Bárta a Illustratosphere si v Brně zahráli k patnáctinám

17. 9. Rytmus

Kontroverzního rappera Rytmuse zná snad každý. Zazářil s Kontrafakt i sólově, naposledy se albově přihlásil výběrem nevydaných písní Best Of The Best, letos se přihlásil zpět singlem POZOR! Patrik Vrbovský se na rapové scéně pohybuje už od devadesátých let, patří tedy k největším žánrovým stálicím, jaké na Slovensku a v Česku máme. O support se postará DJ Brush.

vložte odkaz, text nemažte

23. 9. Hip Hop and Dance Party with show Funky Dangers

Spousta tance, pořádný DJ a luxusní hiphopová party s doprovodným programem a taneční show Funky Dangers. V průběhu večera vystoupí Bod zlomu, taneční skupina Funky Dangers a další hosté. Na lodi si budete moc dát ty nejlepší hamburgery a další dobroty. Začíná se v osm hodin a končí dle libosti. Vstup je zdarma.

Květoslav Vršovský interview: Když plujeme s Cargo Gallery, vozíme vzduch

27. 9. Tolik hlav

Divadelní inscenace Tolik hlav je o přátelství a zradě v kontextu přelomu 70. a 80. let v Československu. "Rád bych dal přivonět k této době nejen současné mladé generaci očima jejich vrstevníků, ale i všem, kteří mají tato léta ještě v paměti," říká její autor, Kamil Střihavka.

29. 9. Precedens

Legendární skupina Precedens (spojena po léta zejména se zpěvačkou Bárou Basikovou) přichází ve výrazně omlazené sestavě špičkových hudebníků s ambiciózním koncertním projektem, kterému vévodí hlas Ivy Marešové. Zaznějí původní skladby i novinky v podání plném energie a špičkové hudební invence. Originalitu písní výhradního autora Martina Němce (Doba ledová, Věž z písku, Soumrak bohů atd.), dravou energii kapely a úchvatný zpěv - to vše nabízí současný Precedens.

Témata: Cargo Gallery, Dan Bárta, Rytmus, Kamil Střihavka, Precedens

zavřít