Red Hot Chili Peppers hlásí velký návrat. Znovu s nimi bude hrát kytarista John Frusciante

Vydáno 18.12.2019 | autor: redakce

Josh Klinghoffer odchází z Red Hot Chili Peppers, ale fanoušci nemusejí zase tak moc smutnit. Do kapely se totiž díky tomu vrací bývalý kytarista John Frusciante, což příznivci skupiny kvitují. 

Red Hot Chili Peppers hlásí velký návrat. Znovu s nimi bude hrát kytarista John Frusciante Red Hot Chili Peppers hlásí velký návrat. Znovu s nimi bude hrát kytarista John Frusciante

"Vánoční zázrak." I takové reakce fanoušků Red Hot Chili Peppers se objevují na Twitteru v reakci na oznámení, že se do kapely vrací John Frusciante. Je to více než dekáda, kdy ze sestavy odešel.

Fotogalerie: Red Hot Chili Peppers se vrátili do Prahy ve velkém stylu

Psal se prosinec 2009 a oficiální zpráva o odchodu Johna Frusciantea tehdy zarmoutila spoustu fanoušků. Až zpětně v té době vyšlo najevo, že řady svých kolegů opustil bez humbuku už v roce 2008, 

Red Hot Chili Peppers potvrdili návrat kytaristy na svém Instagramu. John Frusciante se k nim poprvé připojil v roce 1988 a spolupracoval na albech Mother’s Milk (1989) a Blood Sugar Sex Magik (1991). Kapelu pak opustil a zase se vrátil v roce 1998.

LIVE: "Budeme vám sloužit, Praho!" hřímali Red Hot Chili Peppers v O2 areně

Baskytarista Flea nedávno také vydal své knižní paměti s názvem Acid For The Children. Na nich je zajímavé, že končí těsně předtím, než se Red Hot Chilli Peppers stali úspěšní.

Text: ah

Témata: Red Hot Chili Peppers, John Frusciante, Josh Klinghoffer, Flea, kytarista

zavřít