BIZÁR TÝDNE: Red Hot Chili Peppers zvou své fanoušky na turné bláznivým videem

Vydáno 29.09.2021 | autor: redakce

Red Hot Chili Peppers ohlásili, že v roce 2022 vyrazí na turné. Přidá se k nim i kytarista John Frusciante, který se ke kapele před dvěma lety opět vrátil. Šňůru členové oznámili zcela originálním videem.

BIZÁR TÝDNE: Red Hot Chili Peppers zvou své fanoušky na turné bláznivým videem BIZÁR TÝDNE: Red Hot Chili Peppers zvou své fanoušky na turné bláznivým videem

Red Hot Chili Peppers vyrazí na své první turné od návratu kytaristy Johna Fruscianteho. Oznámili to zcela originálním způsobem – natočením skeče. Ve videu zveřejněném na jejich oficiálním kanále se ocitají ve fiktivní zpravodajské stanici KHOT.

Vedlejšáky Red Hot Chili Peppers | John Frusciante

Role moderátorů se ujímají Anthony Kiedis a Flea, Chad Smith pak předpovídá coby Randy Raindrops počasí. Tím, kdo v klipu oznamuje turné, se stává Frusciante. Říká, že odstartuje v červnu 2022, a že data jednotlivých koncertů Red Hot Chili Peppers zveřejní v nejbližší možné době. Se zbylou trojicí bude kytarista vystupovat poprvé po patnácti letech.

Frusciante opustil Red Hot Chili Peppers po vydání desky Blood Sugar Sex Magik v roce 1991. O sedm let později se ke skupině vrátil a nahrál s ní další tři alba Californication, By The Way a Stadium Arcadium. V roce 2009 se formaci opět rozhodl opustit a vydat se na sólovou dráhu.

red, foto: FB Red Hot Chili Peppers
Témata: Red Hot Chili Peppers, turné, John Frusciante

zavřít