Kam na Silvestra: TOP 10 tipů, kde oslavit příchod roku 2020

Vydáno 23.12.2019 | autor: Andrea Štipčáková

Ptáte se, kam si letos zajít na Silvestra? Přinášíme vám deset tipů na místa, kde se určitě pobavíte. Silvestrovskou zábavu chystají v hlavním městě například v Roxy, Rock Café, Chapeau Rouge nebo v Radosti FX, dále pak v brněnských klubech Fléda a Sono Music nebo v ostravské Venuši. 

Kam na Silvestra: TOP 10 tipů, kde oslavit příchod roku 2020 Kam na Silvestra: TOP 10 tipů, kde oslavit příchod roku 2020


Roxy, Praha

V Roxy se Silvestr ponese v duchu kosmické lásky. Na dvou pódiích vystoupí celkem osm interpretů v čele s Britem Chrisem Sandlerem. Klub bude speciálně novoročně ozdoben. Pokud dorazíte do půlnoci, můžete se těšit také na welcome drink.

LIVE: Mikolas Josef se v Roxy vydal na tisíc procent. Vyzkoušel si stage diving a rozjásal publikum



Chapeau Rouge, Praha

Nový rok se bude slavit také v Chapeau Rouge. Čeká vás pořádně nadupaný line-up plný rezidentních DJů, kteří rozezní své sety ve všech třech patrech. A připraven bude také ohňostroj.

Klub Chapeau Rouge oslavil sté narozeniny. Po tradičním průvodu zahráli Tata Bojs, Mucha nebo I Love You Honey Bunny



Rock Café, Praha

V Rock Café se rozhodli rok plný koncertů a skvělých mejdanů zakončit jak jinak než v duchu živé hudby. Večer otevřou KLUCI, kromě nich se pak na pódiu představí Curlies a ShizzleOrchestra. O afterparty se postará DJ Ká.

LIVE: K.Flay přivezla do Rock Café dobré zprávy



Radost FX, Praha

V klubu Radost FX se bude Silvestr slavit ve velkém stylu. Zatančit si budete moci na r'n'b, hip hop i latino pecky, které vám pustí DJové Australan, Moro, Gallar a Casa Flay. Pro prvních sto hostů je připraven welcome drink.

 

Silvestr na lodi, Praha

Silvestr si v Praze můžete užít také na lodi. Během večera vypluje z Přístaviště na Františku a z Občanské plovárny hned několik parníků, které vám hlavní město ukážou zase z jiné stránky. Na palubách lodí bude živá hudba, o kterou se postarají DJové. Připraven je také welcome drink a bohatý raut.



Lucerna Music Bar, Praha

Lucerna Music Bar se letos rozhodl pojmout Silvestra v duchu osmdesátek a devadesátek. Populární video party s unikátními klipy promítanými na LED obrazovce začne v deset večer. Provede jí DJ Jirka Neumann.



Sono Music Club, Brno

Silvestr ve stylu osmdesátých a devadesátých let chystá také brněnský Sono Music Club. Novoroční večírek bude mít pod taktovkou DJ Silent. Připraven je i výjimečný světelný park a dekorace z dílny brněnských Vizualove.



Fléda, Brno

Hudební klub Fléda si na Silvestra připravila hned dvě pódia. World stage obsadí Captain Sound, na Electric stage se pak vystřídají Mekki Martin, Lahvisz & Cerevatov a DJ Saddan. Pořadatelé připravili širokou nabídku akčních drinků a spoustu dalších specialit.

Dobro eskalovalo v brněnském klubu Fléda: J.A.R. nabídli instrumentální orgie i humor a provokaci



Club Venuše, Ostrava

Hvězdný Silvestr si přichystal ostravský Club Venuše. Bude se podávat večeře, o hudbu se postarají Kateřina Kosnovská a Vojtěch Šenkýř, kteří zahrají písně z filmu Zrodila se hvězda, a o půlnoci čeká návštěvníky novoroční přípitek a ohňostroj. Během večera se bude také losovat tombola.



Club No.6, Uherské Hradiště

Mejdan roku chystá i populární Club No.6 v Uherském Hradišti. O hudbu se postará DJ Marek Lukeš, těšit se můžete také na speciální dekoraci plnou balónků.

Text: Andrea Štipčáková

Témata: Roxy, Chapeau Rouge, Rock Café, Radost FX, Lucerna Music Bar, Sono Music Club, Fléda, Club Venuše, Club No6

zavřít