Hvězdou pražského Metronome festivalu bude Beck

Vydáno 19.12.2019 | autor: redakce

Americký zpěvák Beck vystoupí na příštím ročníku Metronome festivalu. Ten se na Výstavišti v pražských Holešovicích odehraje od 19. do 20. června 2020. 

Hvězdou pražského Metronome festivalu bude Beck Hvězdou pražského Metronome festivalu bude Beck

Držitel sedmi cen Grammy, mistr popartové koláže hudebních stylů, jedinečný hitmaker a hudební génius, to je vizitka písničkáře Becka. 

VIDEO: Nirvana vzdala po letech znovu poctu Davidu Bowiemu. Kurta Cobaina nahradil Beck

"Neopakovatelně velká osobnost a jedinečný hitmaker sice svojí tvorbou s oblibou překračuje žánrové hranice, se svými koncerty však málokdy zamíří mimo USA. Jedná se tedy o opravdu výjimečnou událost. Beck přijede se svojí novou letošní deskou Hyperspace, na jejíž produkci se s Beckem podílel i známý Pharrell Williams," slibuje tisková zpráva festivalu. 

"O Becka jsme usilovali od prvního ročníku a jsme nadšení, že po pěti letech se to konečně podařilo a Beck si pro svůj dlouho očekávaný návrat do České republiky vybral právě Metronome festival. Vzhledem k tomu, že Beck koncertuje hlavně v USA a v Evropě se většinou nedostane za hranice Německa, bude to opravdu unikátní hudební událost, která se asi dlouho nebude opakovat a kterou by si neměl nechat ujít žádný opravdový hudební fanoušek," říká dramaturgyně festivalu Barbora Šubrtová.

tz, jm

Témata: Beck, Metronome festival, Praha

zavřít