Passenger nakonec přijede do Prahy v září 2021, fanouškům představí nové album

Vydáno 25.11.2020 | autor: redakce

Koronavirová pandemie zrušila spoustu letošních koncertů. Passenger měl v Praze původně vystoupit letos na podzim, fanoušci se jej ale nedočkali. Pořadatelé usilovně hledali náhradní termín a nyní už je jasné, že by měl zpěvák do Česka dorazit 26. září 2021, kdy se představí v klubu Roxy.

Passenger nakonec přijede do Prahy v září 2021, fanouškům představí nové album Passenger nakonec přijede do Prahy v září 2021, fanouškům představí nové album

Passenger, vlastním jménem Mike Rosenberg, je držitelem několika prestižních cen a úspěšných platinových nahrávek. Hudebník z britského Brightonu se proslavil jako busker, díky jeho hitu Let Her Go ho ale zná celý svět a z ulic evropských metropolí se rychle přesunul do slavných koncertních sálů.

LIVE: Passenger v Praze hrál se srdcem na dlani. Jeho písně nosí velké životní pravdy

Skladba Let Her Go, která doputovala na číslo jedna v devatenácti zemích světa a překročila hranici dvou miliard přehrání na YouTube, je však pouze jednou písní z nekončícího katalogu třináctileté kariéry. Už 8. ledna totiž hudebník, který si získal srdce fanoušků svou laskavostí a autenticitou na podiu i mimo něj, vydává svou již třináctou desku Songs for the Drunk And Broken Hearted.

Album, které Passenger věnuje všem se zlomeným srdcem, představí zpěvák v Roxy 26. září 2021. Vstupenky zakoupené na původní termín zůstávají v platnosti, zákazníci je případně mohou do konce roku vrátit.

TZ, red, foto: promo
Témata: Passenger, Roxy, Songs for the Drunk And Broken Hearted

zavřít