Srpnové nové desky: Kesha se vrací po soudním sporu, Passenger novinkou ohlašuje pauzu

Vydáno 31.07.2017 | autor: redakce

Letní prázdniny vstupují do druhé poloviny, novinkovou smršť tedy ani v srpnu nečekejme. V první polovině měsíce fanoušky potěší Kesha nebo Accept, Passenger se na čas loučí a Coldplay nahráli EP o pěti písních. 

Srpnové nové desky: Kesha se vrací po soudním sporu, Passenger novinkou ohlašuje pauzu Srpnové nové desky: Kesha se vrací po soudním sporu, Passenger novinkou ohlašuje pauzu

 

Kesha - Rainbow

Po pěti letech se někdejší senzace hitparád Kesha vrací s novým albem. Dlouhá pauza mezi druhou a třetí studiovkou nebyla způsobena nedostatkem inspirace, ale vleklým soudním sporem s producentem Dr. Lukem, během kterého nemohla vydávat žádnou novou hudbu. Novinkou Rainbow by ráda nalezla novou hudební identitu, pilotní singl Praying je proto dramatická balada. Zpěvačka už ale zveřejnila i songy Woman a Learn To Let Go, všechny rovnou s videoklipem. Celkem bude mít albová novinka 14 skladeb.

Červencové nové desky: Pozitivně naladěná Lana Del Rey, Ben Cristovao na tričkách nebo denní a noční Arcade Fire

 

Coldplay - Kaleidoscope

Digitálně je nové EP Coldplay k dostání už od poloviny července, nyní si ho fanoušci mohou pořídit i fyzicky. Pět nových písní je volným pokračováním zatím posledního alba A Head Full Of Dreams z roku 2015, také proto má EP stejný název jako jedna z písní na desce. Fanoušci už singlově znají Something Just Like This, kterou Coldplay nahráli ve spolupráci s The Chainsmokers. Na EP je však v remixové podobě. Coldplay jsou v současnosti s poslední studiovkou na turné, v červnu se pohybovali v Evropě, od srpna je čeká Severní Amerika.

vložte odkaz, text nemažte

 

Passenger - The Boy Who Cried Wolf

Na Passengera je spolehnutí, od roku 2014 vydává album každý rok. Novinka The Boy Who Cried Wolf je už osmá v pořadí a vyšla bez předchozího oznámení. Třiatřicetiletý písničkář songy poprvé představil prostřednictvím live streamu na Facebooku. Zpěvák také oznámil koncertní pauzu. V posledních pěti letech odehrál přes 500 vystoupení a momentálně prý potřebuje nabrat nové síly. Oblíbeným hostem byl i v České republice, například loni hrál na festivalu Colours Of Ostrava a poté i na sólovém koncertě v pražské Lucerně.

LIVE: Písničkářský zázrak Passenger v Praze: Emoce na dosah ruky

Accept - The Rise Of Chaos

Německá heavymetalová legenda přichází se studiovým albem s číslem 15. Kapela, která svou dráhu započala už v roce 1968, se s novým materiálem vrací po třech letech. The Rise Of Chaos je jejich první deskou v sestavě s kytaristou Uwe Lulisem a bubeníkem Christopherem Williamsem, kteří s Accept hrají dva roky. Album produkoval Andy Sneap, jenž s kapelou spolupracoval už počtvrté. Z deseti nových písní už fanoušci znají titulní singl.


Dále vychází:

  • Blackmore's Night - To The Moon And Back
  • Incancation - Profane Nexus
  • Dawn Of Disease - Ascension Gate
  • Unkle - Road - Part I
 

Témata: nové desky, Kesha, Passenger, Coldplay, Accept

zavřít