Přichází podzim - podívejte se, co je v této sezóně trendy

Vydáno 24.08.2021 | autor: iREPORT

Ačkoli některé trendy budou pouze obnovenou verzí trendů z předchozích sezón, dojde i na módní překvapení. Jaké jsou trendy pro letošní podzim? To se dozvíte v našem článku.

Přichází podzim - podívejte se, co je v této sezóně trendy Přichází podzim - podívejte se, co je v této sezóně trendy


Proč jsou bundy a kabáty tak žádané?

Na podzim je oblečení v barvách přírody nejoblíbenější. Velbloudí dlouhý oversize kabát se ukázal být jedničkou na letošním týdnu módy v Paříži. Minimalistickým ženám se určitě budou líbit nadčasové a klasické návrhy. Ti z vás, kteří si rádi hrají s módou, určitě neprojdou nevšímavě kolem kabátu s vyšívanými květinami. Boho styl si zamilovali nejen milovníci festivalů, ale také módní návrháři haute couture. Klasické modely kabátů v neobvyklé edici najdete mimo jiné v nabídce mnoha módních značek. Model s motivem mapy nebo květinovou vložkou vás odliší od davu. Módní přehlídky v Paříži zahrnovaly také módní návrhy prošívaných bund a kabátů, které milovaly ženy po celém světě. Pořiďte si nové bundy na answear.cz. Bundy a kabáty nejen zahřejí, ale také sluší, perfektně skryjí nedostatky postavy.


Jaké šaty budeme na podzim nosit?

Jaké šaty budeme nosit letos na podzim a v zimě? V našich srdcích je stále jaro, takže své oblíbené květinové šaty nechceme schovávat na dno skříně. Délka midi a maxi je jedním z nejsilnějších trendů poslední doby. Šaty zakrývající kolena jsou pro postavu velmi prospěšné. Rovněž stojí za výběr modely, které budou zdůrazňovat pas. Květinové vzory jsou velmi ženské, jemné a vypadáme, že v nich doslova kveteme. Na Answear můžete vidět mimo jiné krásné šaty s květinami mnoha módních značek.

 


Co takhle mikiny a džíny?

Bavlněné mikiny, protože mluvíme zejména o těch mírně oversize, jsou stylovou alternativou podzimních svetrů. Jsou teplé, nadčasové a mohou přidat trochu volnosti v ženském stylu. Nezbytné jsou také stylové kalhoty, které se ke svetrům skvěle hodí. Pořiďte si kalhoty na Answear.cz. Mezi trendy letošního podzimu patří krásné pastelové mikiny s hlubokou kapucí, klasické modely se zapínáním u výstřihu nebo se zapínáním na zip u krku a také krátké mikiny zasahující maximálně do pasu. Pohodlí v kombinaci se stylem, zvláště v chladném podzimním a zimním období, určitě osloví milovníky módy. Pokud se obvykle snažíte skládat originální stylizace, nemůžete lhostejně projít kolem mikiny. Teplejší tepláky se zipem u krku, lehce předimenzované velkou kapucí nebo krátkou kapucí, dosahující k pasu, jsou doplňkem více či méně elegantních outfitů. Vlastně mikiny můžete nosit se vším!

A co džíny? Pro letošní podzim zvolte džíny s vysokým pasem a širokými nohavicemi, nebo balonové džíny inspirované 80. lety, tedy volné riflové kalhoty s mírně zaoblenými nohavicemi. A jaká je alternativa? Jejich úplný opak - úzké džíny, klasické trubky, které jsou opět IN. Nebojte se pořídit si džíny. Džíny s vysokým pasem nejsou nové, protože jsou oblíbené už několik sezón, ale to nic nemění na tom, že se v nich stále nenudíme. Milujeme je nejen my, ale i módní návrháři po celém světě. Stále trendy zvony noste v duetu s pončem a kloboukem se širokým okrajem.

PR, foto Answear

zavřít