Rammstein opět v Praze! V červenci vystoupí v Edenu hned dvakrát

Vydáno 02.11.2018 | autor: redakce

Dva roky od svých dvou monstrózních koncertů na stadionu v Edenu se němečtí Rammstein vrátí do Prahy. Na stejném místě vystoupí 16. a 17. července příštího roku. 

Rammstein opět v Praze! V červenci vystoupí v Edenu hned dvakrát Rammstein opět v Praze! V červenci vystoupí v Edenu hned dvakrát

Rammstein na svých internetových stránkách 17. září oznámili: "Téměř hotovo! Natáčení orchestru a sborů v Minsku pro sedmé studiové album." K tomu kapela zveřejnila dvě fotografie z této session a citát z jejich písně Adios, což by mohl být i pracovní návod pro Rammstein: "Housle hoří s jekotem, harfy se zařezávají do masa."

LIVE: Pekelně plamenní Rammstein v Praze stříleli rachejtle vysoko nad Eden

Již téměř deset let fanoušci toužebně čekají na následovníka desky Liebe ist für alle da. Není tak divu, že ohlášení nové hudby se do mezinárodních médií rozneslo rychlostí blesku. Nyní přikládají pod kotel ještě jednou: Paralelně k vydání prozatím nepojmenovaného nového alba (jaro 2019), odehrají první stadionové turné ve své historii. Kdo jejich dramatická, perfektně zinscenovaná živá vystoupení zná, si možná mohl myslet, že nic většího už nelze vymyslet. U Rammstein si ale člověk může být jist, že si pro jejich mohutná a monstrózní pódia přichystali něco výjimečného!

Aktuálně mají na svém kontě šest studiových alb, pětadvacet singlů, tři živé hudební nosiče a v jejich diskografii nechybí ani jedna kompilaci těch největších hitů, z kterých lze zmínit například songy Engel, Du hast, Ich will, Pussy nebo Amerika. Jsou jednou z nejúspěšnějších německých kapel vůbec, přičemž asi největší popularitu a nové a nové fanoušky získávají svými provokativními klipy a pompézní koncertní show, ve které nechybí ani skvělé pyrotechnické efekty.

tz, jm

Témata: Rammstein, Eden aréna

zavřít