Rammstein po vyprodání Edenu přidávají druhý koncert v Praze!

Vydáno 05.12.2016 | autor: redakce

Lístky na nedávno ohlášený pražský koncert německých Rammstein zmizely za několik hodin, na stadionu v Edenu tak bude 28. května pořádně těsno. Na koho se nedostalo, ten nemusí obcházet překupníky - pořadatelé totiž nově ohlašují druhý koncert, který proběhne o den později - 29. května. 

Rammstein po vyprodání Edenu přidávají druhý koncert v Praze! Rammstein odehrají v květnu v Praze dva koncerty

Kapela Rammstein patří již léta k nejlepšímu německému hudebnímu exportu. Šestičlenné seskupení, které odstartovalo svoji hudební pouť v roce 1994, doposud po světě prodalo miliony alb, singlů a dvd a získalo nespočetné množství zlatých a platinových ocenění. Největší obdiv svých fanoušků ale Rammstein sklízejí na koncertních pódiích. Jejich živá vystoupení jsou plná pyrotechnických efektů, obscénních gest, vizuálních vychytávek a především energie.

Rammstein se vrací do Prahy! V květnu 2017 se pokusí vyprodat Eden

"Existují lidé, kteří si myslí, že jsme neuvěřitelně vtipní, a lidé, kteří si myslí, že jsme neuvěřitelně vážní," řekl kytarista Paul Landers. "Je to jen o osobním názoru. Myslím, že v tomto ohledu jsme něco jako zrcadlo - jakékoliv názory nebo vnímání lidí se v naší tvorbě odráží rovnou zpátky na ně," dodává. 

Termíny pražských koncertů:
28. 5. 2017 PRAHA, EDEN ARÉNA - VYPRODÁNO
29. 5. 2017 PRAHA, EDEN ARÉNA – PŘIDANÝ KONCERT

vložte odkaz, text nemažte



Vstupenky jsou v prodeji v sítích Ticketpro a Ticketportal, stojí od 1 490 do 2 250 Kč. Předprodej odstartoval 5. prosince v 10 hodin. 

tz, jm

Témata: Rammstein, koncerty, Eden

zavřít