TOP 14 nejočekávanějších alb roku (II.): Rihanna, Nicki Minaj i Zayn Malik

Vydáno 18.01.2018 | autor: Andrea Štipčáková

V minulém dílu Top 14 nejočekávanějších alb roku jsme vám představili desky Fall Out Boy, Charlieho Putha či Ariany Grande. Novou hudbu však chystají také Nicki Minaj, Zayn Malik, Celine Dion, Selena Gomez nebo Rihanna, jejichž alba přiblížíme na následujících řádcích.

TOP 14 nejočekávanějších alb roku (II.): Rihanna, Nicki Minaj i Zayn Malik TOP 14 nejočekávanějších alb roku (II.): Rihanna, Nicki Minaj i Zayn Malik

Nicki Minaj – Pick My Fruit Out

Zdá se, že datum vydání nového alba Pick My Fruit Out Američanky Nicki Minaj se neodvratně blíží. Své fanoušky na něj láká už od roku 2016, když začala mluvit o nových spolupracích. V lednu 2017 pak představila píseň Run Up, v níž zpívá "Tohle je má čtvrtá deska", v březnu pak vypustila do světa hned tři novinky. V říjnu pak na Twitteru vtipkovala o tracklistu, který měl obsahovat songy pojmenované podle jednotlivých druhů ovoce – šlo například o banány, meloun, či mango. Tak uvidíme, jak dlouho bude Nicki Minaj své příznivce ještě napínat…

Madonna chtěla duet s Adele, nahradily ji Nicky Minaj a M.I.A.

Carly Rae Jepsen

Carly Rae Jepsen je známá světu především díky svému hitu Call Me Maybe, který spatřil světlo světa v roce 2012. Letos to budou už dva roky od vydání jejího "zbytkového" LP Emotion side B, jenž volně navázalo na album Emotion. Zpěvačka sice pravidelně přichází z novými singly, fanoušky by však nějaké to album bezesporu potěšilo. Dvaatřicetiletá Američanka se tedy rozhodla svým příznivcům udělat radost a přiznala, že spolupracuje s producentem Patrikem Bergerem na osmdesáti písních, jež pro novinku napsala. Teď už jen stačí vybrat ty nejlepší…

Liam Payne

Vypadá to, že návrat One Direction je v nedohlednu. Kluci ale nelenoší a zahrnují příznivce svými sólovými písněmi. Liam Payne nejvíce bodoval se singly Strip That Down a Bedroom Floor, které se umístily na nejvyšších příčkách hitparád. Debutové CD anglického zpěváka by mělo vyjít už během ledna, přesné datum hudebník ještě neoznámil. Odhalil však, že na něm spolupracoval s Edem Sheeranem či Charliem Puthem, není tak divu, že se desky fanoušci nemohou dočkat.

ZAYN

Dalším z uskupení One Direction, jehož album letos vyjde, je Zayn Malik. Ten se z kapely odtrhl jako první a už v roce 2016 vydal svou první desku Mind of Mind. Loni pak do éteru vyslal singly I Don´t Wanna Live Forever, na němž spolupracoval s Taylor Swift, Dusk Till Down a Still Got Time. V porovnání s jeho debutovým albem prozradil, že by nové písně měly být organizovanější, smysluplnější a lépe napsané. Stejně jako jeho kolega Liam Payne však více informací drží v tajnosti, včetně názvu CD.

VIDEO: Taylor Swift a Zayn Malik v hitu k Padesáti odstínům temnoty běsní v hotelovém pokoji

Céline Dion

Zpěvačky Céline Dion bude příští rok všude plno. V červnu plánuje vyrazit na turné, na podzim pak chystá zatím nepojmenovanou desku. Ta by měla být na rozdíl od té poslední, jež nesla název Encore Un Soir, celá v angličtině. "Věřím, že by album mohlo vyjít už v první polovině roku, doufám! Nemůžu se dočkat," uvedla devětačtyřicetiletá interpretka v rozhovoru pro Hello Magazine. Na novince spolupracuje s Lindou Perry, Siou či Eg White.

Selena Gomez

Selena Gomez prožila opravdu těžký rok. Kvůli zdravotním problémům podstoupila operaci ledvin a na pár měsíců se tak vytratila z hudební scény. Zdá se však, že je opět v kondici a co nejdříve hodlá vydat i novou desku. "Mám nahraných tolik písní, že by stačily hned na dvě alba," potěšila před nedávnem hudebnice své příznivce. Spekuluje se také o jejím návratu na turné, které musela před dvěma léty předčasně ukončit. V rámci něj měla navštívit také Českou republiku.

Rihanna

Ještě před nedávnem vydávala Rihanna jednu desku za druhou. To se však změnilo s albem ANTI, na kterém pracovala téměř tři roky. Podobné to bude i s letošní novinkou, s jejíž přípravou údajně začala už na počátku února 2016. Ohledně chystané desky je zpěvačka nesmírně tajemná, pár věcí však uniklo. Spekuluje se o její spolupráci s reggae muzikantem Buju Bantonem, v nahrávacím studiu byla prý zastižena s producentem, který si říká Sophie. A některé své písně už měla dokonce registrovat u ASCAP.

Text: Andrea Štipčáková

Témata: Nicky Minaj, Carly Rae Jepson, Liam Payne, Zayn Malik, Céline Dion, Selena Gomez, Rihanna

zavřít