ZAYN nařkl organizátory Grammy z braní úplatků, stěžují si i The Weeknd a Justin Bieber

Vydáno 10.03.2021 | autor: Andrea Štipčáková

Zpěvák ZAYN z někdejší kapely One Direction vyjádřil na sociálních sítích svůj nesouhlas s nominačním procesem pořadatelů Grammy. Podle něj jdou některým muzikantům na ruku.

ZAYN nařkl organizátory Grammy z braní úplatků, stěžují si i The Weeknd a Justin Bieber ZAYN nařkl organizátory Grammy z braní úplatků, stěžují si i The Weeknd a Justin Bieber

ZAYN sdílel na svých sociálních sítích v úterý večer zprávu, která během několika minut obletěla všechna velká hudební média. Nařkl v ní totiž organizátory cen Grammy z braní úplatků za nominace.

TOP 14 nejočekávanějších alb roku (II.): Rihanna, Nicki Minaj i Zayn Malik

„S*ru na Grammy a všechny spojené s nimi. Pokud si s nimi nepotřásáte rukama a neposíláte jim dárky, nemůžete ani pomýšlet na nominaci. Příští rok vám pošlu košík něčeho dobrého,“ napsal zpěvák, který v minulosti působil v kapele One Direction.

Hudebníkovy komentáře by mohly být reakcí na minimum nominací. V minulosti mohl Grammy vyhrát pouze jednou, a to se skladbou I Don´t Wanna Live Forever, která zazněla ve filmu Padesát odstínů temnoty.

V listopadu si na systém nominací stěžoval také zpěvák The Weeknd. „Grammy jsou zkorumpované, i když by neměly. Organizátoři to dluží nejen mně, ale i mým fanouškům a celému hudebnímu průmyslu,“ napsal.

Justin Bieber zase nebyl spokojený se zařazením jeho alba mezi popová. „Možná jsem až moc velký puntičkář, co se mé hudby týče. Ale Changes je R&B album, i když není akademií za R&B považováno, což je podle mě velmi zvláštní.“

red, foto: archiv iREPORT
Témata: ZAYN, One Direction, Grammy

zavřít