Vyhlášení Žebříku se kvůli dočasnému zákazu pořádání akcí odkládá, organizátoři hledají náhradní termín

Vydáno 10.03.2020 | autor: iREPORT

Kvůli obavám ze šíření koronaviru byl vládou České republiky s platností od úterý 10. března nařízen zákaz pořádání veřejných akcí s účastí nad 100 lidí. Týká se to i udílení cen Žebřík, které se mělo uskutečnit v DEPO2015 v Plzni v pátek 13. března. Pořadatelé hledají náhradní termín. 

Vyhlášení Žebříku se kvůli dočasnému zákazu pořádání akcí odkládá, organizátoři hledají náhradní termín Vyhlášení Žebříku se kvůli dočasnému zákazu pořádání akcí odkládá, organizátoři hledají náhradní termín

Ředitel ankety Jarda Hudec to oznámil zástupcům médií na úterní tiskové konferenci v DEPO2015. "Rádi bychom akci uspořádali v náhradním termínu. Máme podporu všech umělců, kteří měli koncertně vystoupit. V souladu s jejich časovými možnostmi se pokusíme najít vhodný termín," uvedl.

Žebřík: Nejvíc nominací má Tomáš Klus, uspěli i Dymytry, Mirai, Mňága a Žďorp, Monkey Business, Mydy Rabycad, Vojta Dyk či Vypsaná fixa

Doufá, že o novém datu konání by mohlo být jasno do dvou týdnů. Záleží však na tom, jak dlouho bude preventivní opatření vlády trvat. Vstupenky na akci zůstávají v platnosti. 

O vítězích hudební ankety Žebřík rozhodli fanoušci v průběhu ledna a února SMS a internetovým hlasováním. Nejvíce nominací získal Tomáš Klus. Účast na vyhlášení jako koncertní hosté přislíbili Michal Prokop, Monkey Business, Marpo & TroubleGang, John Wolfhooker i Mňága a Žďorp. Jako moderátoři večera byli oznámeni Marek Taclík a Iva Pazderková. Všichni jmenovaní projevili zájem zúčastnit se akce v náhradním termínu. 

jm, foto: Radim Hromádko, Jana Braunová, Radka Chlupsová

Témata: Žebřík, koronavirus, Michal Prokop, Monkey Business, Marpo & TroubleGang, John Wolfhooker, Mňága a Žďorp

zavřít