Alicia Keys musela přeložit pražský koncert. Do Česka dorazí příští rok v červnu

Vydáno 17.07.2020 | autor: Andrea Štipčáková

Vzhledem ke stávající situaci s epidemií koronaviru musel být zrušen původní termín koncertu zpěvačky Alicie Keys, který se měl konat 25. června. Pořadatelé však nelenili a už znají nové datum jejího vystoupení. Zpěvačka dorazí do pražské O2 arény 25. června 2021.

Alicia Keys musela přeložit pražský koncert. Do Česka dorazí příští rok v červnu Alicia Keys musela přeložit pražský koncert. Do Česka dorazí příští rok v červnu

Alicia Keys měla v Praze představit své nové album A.L.I.C.I.A., které vydala v polovině března. Kromě materiálu z aktuální desky však byly na programu koncertu i její největší hity od No One přes If I Ain’t Got You až po Girl on Fire, a to v rámci speciální multimediální pódiové prezentace.

LIVE: Alicia Keys zazpívala v Praze hymnu New Yorku hned dvakrát

V České republice naposled zpěvačka vystoupila před sedmi lety. V té době zněl její song Empire State Of Mind snad všude a zpěvačka se ho nebála pražskému publiku zahrát hned dvakrát. Diváky se jí i díky němu podařilo zvednout ze sedaček a nechala vyniknout také své vokalisty.

Vstupenky zakoupené na původní termín zůstávají v platnosti, případně si je zájemci mohou zakoupit na internetových portálech Ticketmaster nebo Ticketportal. Lístky na původní termín je zároveň možné vrátit, a to výměnou za e-poukaz.

Text: TZ, Andrea Štipčáková

Témata: Alicia Keys, O2 aréna, Live Nation

zavřít