Ben Cristovao si koupil mikinu z Lidlu a ostříhal si vlasy. Reaguje tím na rasismus

Vydáno 12.01.2017 | autor: redakce

Černošský model v letáku z Lidlu vyvolal na začátku ledna v Česku až nečekaně velké pozdvižení. Rasistické protesty některých jedinců samozřejmě zaznamenal i Ben Cristovao. A rozhodl se na ně reagovat po svém. 

Ben Cristovao si koupil mikinu z Lidlu a ostříhal si vlasy. Reaguje tím na rasismus Ben Cristovao si koupil mikinu z Lidlu a ostříhal si vlasy. Reaguje tím na rasismus

"Nechal jsem si poslat mikinu z Lidlu a včera mi dorazila, tak jsem si ostříhal vlasy a udělal tuto fotku tady v Kalifornii. Ty vlasy pro mě byly tak trochu symbolem svobody těla a vlastně radosti. Vím, že jsem spoustakrát vypadal jak pako, ale bylo mi to fuk, páč byly moje a bavily mě. V poslední době mám ale pocit, že na tento druh radosti není místo a je čas se trochu angažovat a reflektovat věci, se kterými nesouhlasím. #bennycristo #prohLIDLjsem #černochzlídlu #mikina," uvedl Cristovao na Facebooku. Tím ale jeho vzkaz nekončí.

Ben Cristovao objasnil, proč si nepřišel pro Slavíka: Pro lidi, kteří ocení fašismus, nemám žádný respekt

"Btw: máš možnost se zapojit. Záměrně jsem udělal pozadí bílé. Buď trochu kreativní a zkus vymyslet vtipnej MEME, kterej nadlehčí nebo otočí pohled na tuto kauzu a postni ho s hashtagem #bennycristo. Ten nejlepší budu samozřejmě sdílet. ps: díky Championship Music za bleskové zaslání mikiny, best management ever." 

vložte odkaz, text nemažte

A co vy - zapojíte se do Benovy výzvy?

Témata: Ben Cristovao, LIDL, rasismus, meme

zavřít