Berlínská dvojice Kollektiv Turmstrasse, která už několikrát zaplnila Roxy, se vrací

Vydáno 20.10.2019 | autor: redakce

Zástupci Solomunova labelu Diynamic patří už téměř dvacet let mezi trvalky deep house a techno scény. O tom, že nepřestávají bavit ani dnes, přesvědčí 13. prosince v Roxy. Svůj věhlas si udržují také proto, že se obklopují umělci, jako je třeba Brina Knauss, která dorazí jako support.

Berlínská dvojice Kollektiv Turmstrasse, která už několikrát zaplnila Roxy, se vrací Berlínská dvojice Kollektiv Turmstrasse, která už několikrát zaplnila Roxy, se vrací

Nico a Christian za sebou mají jak vyprodané DJ sety a live shows po celém světě, tak i remixy a předělávky - namátkou pro Hot Chip nebo Trentemøllera. Brina je pak zkušenou DJkou s fanoušky jako Luciano nebo Damian Lazarus. V prosinci vás tak společně vezmou na komentovanou prohlídku do světa taneční hudby, která je plná povzbudivých melodií, downtempo rytmů a kultivovaných vokálů.

Legendární pražský klub Roxy a experimentální prostor NoD oslavují 27 let ve velkém stylu

hristian a Nico vyrůstali na vizuálně strhujícím pobřeží Baltského moře. I to ovlivnilo jejich smysl pro emoci a propůjčilo tvorbě lidskou vřelost, která se dobře poslouchá v klubu i doma. Jejich poslední EP z tohoto roku Ribbon Reef se tak dočkalo fenomenálního úspěchu.

Ani slovinská Brina nezahálela. V roce 2012 se rozhodla zariskovat a opustit rozjetou kariéru modelky. To jí na scéně, kde se ženy stále tak trochu posuzují podle vzhledu, donutilo dřít dvojnásob. A vyplatilo se. Minulý rok se objevila na obálce italského DJ Magu a dvakrát se objevila v nominacích DJ Awards jako nováček roku a nejlepší průlom roku. Kollektiv Turmstrasse se svými hosty nikdy nezklamou. Prosinec v Roxy je sázka na jistotu!

V Roxy vystoupí 13. prosince a vstupenky si můžete pořídit v aplikaci My Roxy nebo v síti GoOut.

Text: TZ

Témata: Kollektiv Turmstrasse, Brina Knauss, Roxy, koncert

zavřít