Kollektiv Turmstrasse se znovu pokusí vyprodat pražskou Roxy

Vydáno 19.04.2017 | autor: redakce

Po loňské vyprodané show se vrací zástupci Diynamic labelu Kollektiv Turmstrasse. Naposledy dokázal sám Nico přinést neopakovatelný zážitek pro opravdové deep housové fajnšmejkry a tentokrát už snad nic cestu nezkříží tomu, aby se v plné parádě předvedli Praze oba dva v back2back dj setu. Pravou berlínskou atmosféru přivezou už 9. června do ROXY.

Kollektiv Turmstrasse se znovu pokusí vyprodat pražskou Roxy Kollektiv Turmstrasse se znovu pokusí vyprodat pražskou Roxy

Dlouhá Strasse se opět zahalí do berlínské atmosféry. Na scéně se Kollektiv Turmstrasse pohybují už od roku 2000 a pravidelně zaplavují hudební scénu jedinečnou produkcí. Christian a Nico za dobu svého působení dokázali oslovit fanoušky po celém světě svou osobitou tvorbou a procítěností setů, které ale zároveň vyzařují spoustou energie.

Duo Gorgon City roztančí v květnu pražský klub Roxy

vložte odkaz, text nemažte

Už loni bylo vyprodáno a tento červen tomu nejspíš nebude jinak. Velký zájem o Diynamic umělce v poslední době mluví za vše. Už 9. 6. do ROXY opět zavítá kousek Berlína společně s Kollektiv Turmstrasse. Těšte se na procházku mezi minimalem, deep house a atmosférickou elekronikou.

tz, jm

Témata: Kollektiv Turmstrasse, Roxy, deep house

zavřít