Bruce Springsteen v úterý v Praze nevystoupí, zradily ho hlasivky

Vydáno 27.05.2024 | autor: iREPORT

Koncert Bruce Springsteena v České republice se přesouvá na nový termín. Zpěvák měl v pražských Letňanech vystoupit už 28. května, kvůli problémům s hlasivkami byl však nucený koncert odložit. Náhradní termín zatím neoznámil. Současně s tuzemským vystoupením se nových dat dočkají také dvě show v Miláně.

Bruce Springsteen v úterý v Praze nevystoupí, zradily ho hlasivky Bruce Springsteen v úterý v Praze nevystoupí, zradily ho hlasivky

"Po včerejším odkladu koncertu v Marseille kvůli problémům s hlasivkami dospěli lékaři na základě dalších vyšetření a konzultací k závěru, že Bruce Springsteen by neměl příštích deset dní vystupovat. S ohledem na tuto skutečnost je nutné dodatečné odložení vystoupení na Letišti Letňany v Praze (původně plánované na 28. května) a na stadionu San Siro v Miláně (původně plánované na 1. a 3. června)," oznámila v neděli ve večerních hodinách pořádající agentura Live Nation.

RETRO 2000 | Bruce Springsteen: Skládání ve studiu je ztráta času

Nový termín koncertu oznámí v nejbližší době. "Zájemci o vrácení peněz je budou moci získat v místě původního nákupu," dodala s tím, že Springsteen se na koncertní pódia vrátí 12. června ve španělském Madridu.

Koncert Springsteena v Praze má být jeho jedinou show ve střední Evropě. Do České republiky se vrátí po dlouhých dvanácti letech. Letňany hodlá rozezpívat hity jako Born To Run, Last Man Standing, Racing in the Street nebo I'll See You In My Dreams.

red, foto: Live Nation
Témata: Bruce Springsteen, E Street Band, Praha, Letňany

NEJČTENĚJŠÍ

SOUTĚŽE

SOUTĚŽ: Filmový festival Karlovy Vary 2024 SOUTĚŽ: J.A.R. na hradě Kašperk
zavřít