Corey Taylor a Jim Root ze Slipknot pracují na vedlejším projektu

Vydáno 14.09.2022 | autor: redakce

Corey Taylor a Jim Root ze Slipknot startují nový projekt. Zpěvák to potvrdil v rozhovoru pro Metal Hammer, ačkoliv odmítl uvést bližší detaily. Zdá se, že je vše teprve ve svých začátcích.

Corey Taylor a Jim Root ze Slipknot pracují na vedlejším projektu Corey Taylor a Jim Root ze Slipknot pracují na vedlejším projektu

Fanoušci Slipknot se mohou těšit na více muziky. Corey Taylor a Jim Root chystají nový projekt, detaily však zatím tají. „Jsme naprosto odlišní lidí. A oba jsme si prošli v životě různými sr**kami. Bavíme se ale o tom, že uděláme nějaké věci mimo Slipknot a Stone Sour,“ prozradil Taylor, který je frontmanem také ve druhé zmíněné formaci.

LIVE: Slipknot v Praze odpremiérovali novinku, zvukař koncert nezvládl

Atmosféra mezi Taylorem a Rootem nebyla vždy růžová. Dvojice musela překonat své osobní rozepře ze Stone Sour. O všem si však promluvila a veškeré neshody už hodila za hlavu. „Je skvělé, že jsme opět přátelé. Uvědomil jsem si, že pokud vám někdo je opravdu blízký, vždy si k němu najdete cestu zpět. Samozřejmě musíte mít nějakou sebereflexi,“ dodal Taylor.

Také Root si aktuální vztah s Taylorem chválí a říká, že opustit Stone Sour bylo to nejlepší, co mohl v dané chvíli udělat. „Kdybych tam zůstal, zabili bychom se. Udělal jsem to pro Slipknot i Stone Sour, bylo to potřeba. Myslím, že kluci byli unavení z mého lehkomyslného přístupu,“ říká Root.

red
Témata: Slipknot, Corey Taylor, Jim Root, Stone Sour

zavřít