POST SCRIPTUM (54): Slipknot bojují proti mobilům a Noel Gallagher si kvůli selfie nemůže koupit ani spodky

Vydáno 14.07.2016 | autor: Simona Knotková

Mobilní technologie vítězí nad hudbou? Ne v případě Noela Gallaghera, který vás za touhu pořídit si s ním selfíčko pošle někam. To ještě dopadnete dobře. Zpěvák Slipknot Corey Taylor pro jistotu rovnou návštěvníkům svých koncertů vyhazuje mobily z rukou.

POST SCRIPTUM (54): Slipknot bojují proti mobilům a Noel Gallagher si kvůli selfie nemůže koupit ani spodky Fanoušky, kteří se s ním chtějí vyfotit, prý Noel Gallagher posílá do patřičných míst


NA KONCERT SLIPKNOT SI MOBIL RADĚJI NECHEJTE DOMA

Minulé Post Scriptum bylo zasvěceno Applu a novince, kterou chce zavést na koncertech. Kvůli technologii založené na infračerveném záření by již brzy mohl být konec focení a natáčení na show některých interpretů. A zdá se, že pohár trpělivosti umělců v poslední době opravdu začíná přetékat. Ke konfrontaci mezi vystupujícím a návštěvníkem s mobilem naposledy došlo na koncertě kapely Slipknot. A to se ani podle všeho nejednalo o diskutované nahrávání.

VIDEO: Corey Taylor ze Slipknot vyrazil na koncertě fanouškovi mobil z rukou. "Zprávy si posílej doma!"

Jeden z přihlížejících v první řadě zřejmě zrovna vášnivě textoval, když k němu přišel frontman Corey Taylor a mobil mu vyrazil. Svůj čin na Twitteru následně zdůvodnil slovy: "Když chceš psát textovky, zůstaň doma." Pro nechápající pak ještě připojil hlubší vysvětlení v podobně emotikonu zdviženého prostředníčku.

Korektnost velí čin metalového hudebníka samozřejmě odsoudit. I kdyby se návštěvník díval do displeje namísto na pódium po celou dobu koncertu, Taylor neměl žádné právo zasahovat do jeho svobodného jednání a ničit mu majetek. Jenže... Vykašlat se na korektnost.

Palec nahoru, Corey!

vložte odkaz, text nemažte

ŽÁDNÁ SELFÍČKA, VZKAZUJE NOEL GALLAGHER FANOUŠKŮM

K moderním technologiím je značně skeptický také Noel Gallagher. Pokud ho někde potkáte, rozhodně nepočítejte s tím, že by si s vámi britský muzikant hodil jedno selfíčko.

Noel Gallagher se opřel do Adele: "Je to hudba pro z*urvené stařenky"

"Je mi už špatně z fanoušků, kteří si se mnou chtějí pořídit selfie. Vždycky je posílám do haj*lu. Není mou povinností se komukoliv vystavovat a je mi jedno, jestli si pak o mně myslí, že jsme kretén," řekl v rozhovoru pro magazín Rolling Stone.

Kvůli oblíbenému trendu sociálních sítí si prý ani v klidu nemůže nakoupit nové spodky. "Denně musím focení odmítat. Když lidem říkám, že se s nimi nevyfotím, jen se smějí a říkají: 'Fakt ne?' 'Jo, fakt ne. Jsem, ku*va, v obchodě a vybírám si spodní prádlo.' Některé to urazí, ale pak jsou tací, kteří se fota pořád dožadují. Kdybych k tomu měl přitom náladu, tak to udělám. Nežiju proto, abych se nechával fotit fanoušky, ať už si kupují mé desky, či ne. Já k tomu nikoho nenutím"

Pokud byla tedy na vašem seznamu životních cílů položka "Udělat si selfie s Noelem Gallagherem", rovnou si ji škrtněte. A což takhle si ji raději změnit za "Dožít se reuninou Oasis"?

text: Simona Knotková

Témata: Noel Gallagher, Oasis, Slipknot, Corey Taylor, mobilní technologie, koncerty

zavřít