Zachrání návrat Oasis svět, až pandemie opadne?

Vydáno 20.03.2020 | autor: redakce

Liam Gallagher vyzval svého bratra Noela, aby na jeden večer zakopali válečné sekyry a Oasis vykopali z hrobu. Po opadnutí pandemie by chtěl udělat masivní charitativní koncert.

Zachrání návrat Oasis svět, až pandemie opadne? Zachrání návrat Oasis svět, až pandemie opadne?

Naposledy spolu stáli na pódiu na konci srpna 2009, následující koncert zrušili jen pár minut před jeho začátkem. „Lidi budou psát, to co budou psát, já ale jednoduše nemůžu s Liamem pokračovat už ani jeden další den,“ prohlásil tehdy Noel Gallagher.

Oasis a Blur byly poslední dobré kapely, tvrdí Noel Gallagher

Od té doby se dva bratři špičkují přes média, fanoušci ale stále sní o comebacku. Není se čemu divit, Oasis byli a jednou z největších kapel 90. let a jejich skladby jsou soundtrackem doby, kdy byla Velká Británie ještě cool.

V temných časech fanouškům paradoxně svitla naděje. „Poslouchejte, vážně, hodně lidí si myslí, že jsem kunda, já jsem skvěle vypadající kunda opravdu jsem. Jakmile ale tenhle fakt odložíme na chvíli stranou, můžeme dát Oasis dohromady a zahrát jeden charitativní koncert,“ napsal Liam na svůj Twitter s tím, že by se pak oba Gallagherové mohli vrátit ke svým „úžasným sólovým kariérám“.

Jeho plány přitom nezůstaly jen u návratu Oasis. V dalším příspěvku vyzval (typicky nevybíravým jazykem) také The Jam a The Smiths, aby se připojili a zahráli. Noel zatím neodpověděl, situaci sledujeme.

red

Témata: Oasis, Noel Gallagher, Liam Gallagher, The Jam, The Smiths

zavřít