Do Prahy zavítají The Gardener & The Tree s charismatickým zpěvákem Manuelem Felderem

Vydáno 31.08.2022 | autor: redakce

The Gardener & The Tree po několikrát odloženém koncertu konečně dorazí do Prahy. V Rock Café se představí 4. září, předskakovat jim bude písničkář Prince Jelleh.

Do Prahy zavítají The Gardener & The Tree s charismatickým zpěvákem Manuelem Felderem Do Prahy zavítají The Gardener & The Tree s charismatickým zpěvákem Manuelem Felderem

V Praze pravidelně hrávají kapely z celého světa, je ale pravdou, že těch švýcarských nebývá příliš. Jednu z nejúspěšnějších skupin ze země Helvétského kříže – indie folkovou partu The Gardener & The Tree, ale už v neděli 4. září přivítá pražské Rock Café.

Jejich návštěva je naplánovaná už od roku 2020, bohužel ji ale hned několikrát přesunul covid. Nyní už ale nic nebrání tomu, aby se tato švýcarská kometa představila po německém také českému publiku. V čele The Gardener & The Tree stojí charismatický zpěvák Manuel Felder, jehož nezaměnitelný vokál je jedním z poznávacích znamení kapely.

Koncerty The Gardener & The Tree jsou vždy velmi živelné, o čemž se již v minulosti mohli přesvědčit návštěvníci německých festivalových gigantů Hurricane nebo Southside. Předskočí jim další švýcarský interpret - písničkář Prince Jelleh.

FB událost
Vstupenky

TZ, foto: Rock Café
Témata: Gardener & The Tree, Prince Jelleh, Rock Café

zavřít