Ekompilace má před sebou pátý ročník, letos vystoupí Wohnout a Thom Artway

Vydáno 24.07.2017 | autor: redakce

Hudební projekt Ekompilace letos proběhne již popáté. Návštěvníky čeká opět šest jednodenních festivalů s doprovodným programem na podporu třídění odpadu a další edice stejnojmenného CD.

Ekompilace má před sebou pátý ročník, letos vystoupí Wohnout a Thom Artway Ekompilace má před sebou pátý ročník, letos vystoupí Wohnout a Thom Artway

Letošní ročník Ekompilace nabídne opět výběr mladých a nadějných kapel, které nahrály v domažlickém studiu Franz Kavkaz vždy dva své autorské songy na kompilační CD. Vše doplní i písně od Thoma Artwaye a skupiny Wohnout. Letos jsou do projektu, který spojuje podporu třídění odpadu s kapelami a hudbou, dále zapojeny tyto skupiny: All These Memories, El`Brkas, Head Down, Homer Street, Megaphone a Nixon Lads.

FESTIVALY 2017: NEJVĚTŠÍ PŘEHLED LETNÍCH OPEN AIRŮ NA ČESKÉM FESTIVALU

Všichni se vystřídají na šesti jednodenních festivalech po celé ČR, které startují 31. srpna Sokolově, pokračují 1. září v Prachaticích, 8. září v Humpolci, 15. září v Klatovech, 22. září v Mělníku a 23. září bude vše završeno v Krnově. Některá města jsou již osvědčená a v programu tour nejsou poprvé, stále se ale jedná částečně o putovní festival, zaměřující se především na menší města.

vložte odkaz, text nemažte

V každém z nich bude připraven již od odpoledních hodin edukační doprovodný program. Zábavnou formou se prostřednictvím lektorů samosebou.cz leccos dozvíte o životním prostředí nebo si zasoutěžíte. Akce jsou volně přístupné, vstupné se neplatí.



Ekompilační kapely povedou ve všech městech Wohnout a také stále populárnější zpěvák a skladatel Thom Artway. "Turné s Ekompilací pojedeme podruhé. Projekt jsme v roce 2013 otvírali a rádi se vrátíme, protože je to spojení užitečného se zábavným, což nás baví," vzkazuje Wohnout. Kapela na CD exkluzivně nabídne nový singl Hudba léčí s trumpetistou Lacem Deczim. Celé CD pak bude zdarma k dispozici právě na festivalech Ekompilace.

Více informací najdete na Facebooku.

Termíny Ekompilace:
31. 8. Sokolov
1. 9. Prachatice
8. 9. Humpolec
15. 9. Klatovy
22. 9. Mělník
23. 9. Krnov

tz, jm, foto: Petr Gavel (Ekompilace 2016)

Témata: Ekompilace, Wohnout, Thom Artway, festivaly

zavřít