Electric Six míří do Česka. Tuzemskou premiéru absolvují v Rock Café

Vydáno 28.10.2019 | autor: redakce

Electric Six z amerického Detroitu se chystají na svou českou premiéru! Ačkoliv fungují již přes dvacet let, Českou republiku až doteď míjeli. Poprvé u nás zahrají již 2. listopadu v pražském Rock Café. Přijíždí navíc i s nejnovější deskou Bride Of The Devil, která vyšla v říjnu loňského roku. 

Electric Six míří do Česka. Tuzemskou premiéru absolvují v Rock Café Electric Six míří do Česka. Tuzemskou premiéru absolvují v Rock Café

Electric Six nejsou na scéně žádným nováčkem. Za dvacet let fungování vydali více jak deset alb a koncertovali po celém světě. V jejich hudbě se mísí žánry od rocku přes garage až po dance punk a jejich koncerty rozhodně nejsou žádná nuda. 

Britští HAELOS proměnili pražské Rock Café v melodický vesmír

V listopadu se poprvé ukážou i v ČR. Koncert proběhne v pražském Rock Café, kam kapela dorazí s nejnovější deskou Bride Of The Devil, která vyšla v říjnu loňského roku.



Jako support vystoupí hned dvě kapely, britští punkoví Spunk Volcano a domácí dávka rock’n’rollu v podobě Garage Rattlesnakes. Přijďte si užít tuhle jedinečnou, energií nabitou hudební přehlídku.

Vstupenky jsou k dostání za předprodejovou cenu 300,- (+ poplatky) přímo v klubu nebo v síti GoOut.

Více info najdete na webu Rock Café nebo na Facebooku.  

tz, jm

Témata: Electric Six, Rock Café

zavřít