Itchy se vrací do Prahy, představí novou desku Ja als ob

Vydáno 10.11.2021 | autor: redakce

Člověk míní, covid mění. O tom ví své i německé punk-rockové trio Itchy. To loni na jaře vydalo novou desku Ja als ob, se kterou plánovalo v dubnu 2020 dorazit do Prahy. Kvůli celosvětové pandemii však bylo nuceno vystoupení několikrát přesunout. Fanoušci formace by se však měli konečně Itchy dočkat. Do pražského Rock Café dorazí 18. listopadu.

Itchy se vrací do Prahy, představí novou desku Ja als ob Itchy se vrací do Prahy, představí novou desku Ja als ob

Českému publiku není Itchy potřeba příliš představovat. Ještě pod původním názvem Itchy Poopzkid hráli na festivalech Mighty Sounds, Summer Punk Párty Volyně nebo Rockovém Slunovratu, několik koncertních zářezů má trio také v Rock Café, kam znovu dorazí 18. listopadu.

ROZHOVOR | V Rock Café nejsou slova jako svoboda, pravda a lidská práva jen frázemi

Každý koncert Itchy byl pro návštěvníky obrovským zážitkem, a to především díky živelné show, skvělé komunikaci s publikem či surfování na kytarovém obalu na lidech. Vzhledem k tomu, že koncertů za poslední dva roky příliš neodehráli, dá se očekávat, že i tentokrát se z pódia povalí velká salva energie.

Předskakovat Itchy bude německé trio Pabst, které surfuje na vlnách garage a indie rocku. Čeští fanoušci formaci mohou znát například z Rock for People Hope.

TZ, foto: Rock Café
Témata: Itchy, Pabst, Rock Café

zavřít