Kabát odtajnil plány na další dva roky, chystá se na Hrady CZ a velké open air turné

Vydáno 24.11.2015 | autor: redakce

Teplická formace Kabát letos vydala novou desku Do pekla / Do nebe, ke které odjela velké turné po rebublice. Ani v dalších dvou letech se ale flákat nebude. Příští rok ji totiž čeká kompletní série festivalů Hrady CZ. Na rok 2017 připravuje open air turné. 

Kabát odtajnil plány na další dva roky, chystá se na Hrady CZ a velké open air turné Kabát už má koncertní plány na dva roky dopředu

"Vyhnuli jsme se záměrně velkým festivalům a bereme to jako výzvu. V tuto chvíli můžeme tedy oficiálně potvrdit (pro někoho možná překvapivou informaci…), že Kabát opravdu pojede v létě příštího roku 'řetězec' festivalů," uvedla kapela na svém Facebooku. Zároveň potvrdila, že skutečně nebude chybět na žádné z osmi zastávek Hradů CZ po České republice. Z dalších festivalů se objeví ještě na slovenském Topfestu, jinak ale bude s koncertováním šetřit.

Kabát oslaví Vánoce v O2 areně, pak si dá pauzu

Vynahradí to fanouškům v roce 2017, kdy se na pódia vrátí s letos vydanou deskou Do pekla / Do nebe. K té už sice na jaře jednu šňůru Kabáti absolvovali, album ale vyšlo těsně před jejím začátkem, fanoušci proto neměli čas si ho naposlouchat. "Nové CD jsme vydali v den prvního koncertu a štve nás to! Nikdo z pochopitelných důvodů neznal nové pecky a to je na dvě věci. Připravujeme tedy (mimo jiné) koncertní turné na rok 2017, kde toto CD zahrajeme celé, a pro nikoho to nebude neznámé," oznámili majitelé 9 zlatých slavíků.

RECENZE: Kabát si dal na čas, ale vše zůstalo při starém

Ještě letos stihnou Pepa Vojtek a spol. odehrát koncert v pražské O2 areně 15. prosince. 

tz, jm

zavřít